Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curling-gutta videre i VM

Vant dramatisk kamp mot Australia.

(Dagbladet.no:) De norske curlingherrene imponerer i VM i USA. Torsdag kveld, norsk tid, slo skip Thomas Ulsrud & Co. Australia 5-4.

Norge lå lenge an til å gå på et knepent tap for Australia, men to poeng i siste omgang sikret 5-4 seier til Thomas Ulsrud og hans mannskap i curling-VM.

- Vi kostet en stein inn helt mot slutten, og det holdt med én centimeter. Dermed vant vi den siste omgangen 2-0 og kampen 5-4, sier skip Thomas Ulsrud til NTB.

Det norske laget vant en meget viktig seier og har nå muligheten til å nå sluttspillet i mesterskapet. Norge er nå garantert i tie-break. Dersom Sverige skulle tape mot Danmark i sin siste kamp, går Norge rett til semifinalen, melder ANB.

- Vi koser oss som bare det nå. Det er en arena med plass til 5-6000 tilskuere, og det er mye folk her, sier Ulsrud.

GODE SEMI-SJANSER: De norske curling-herrene kan gå rett til semifinale, hvis Sverige taper mot Danmark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling