Curling-gutta viser gulltakter

Pål Trulsen & co banket svenskene og tok hevn for gårsdagen.

(Dagbladet.no:) Norge - Sverige 9-4. I går fikk vi tyn av Sverige i sprint-stafettene i langrenn. I dag møtte Team Trulsen det svenske curlinglaget - og tok en søt hevn.

Norge slo skip Peja Lindholms lag 9-4 i EM-finalen rett før jul, også den kampen fulgte vi direkte.

Også i dag endte kampen med femmålsseier til de norske gutta, og svenskene ga attpåtil opp med to omganger igjen av kampen.

Da gliste Pål Trulsen.

-
Vi har aldri hatt så mange nordmenn på tribunen før under noen kamp som jeg kan huske, sa Trulsen til svenskeskip Peja Lindholm for åpent kamera.

- Dette er helt vilt. Til og med kronprinsen er her, smilte den norske curlingstjerna.

Hele det norske laget viste at formen er stigende, særlig svenskfødte Lars Vågberg viste at hjertet hans banker rødt, hvitt og blått blod.

Også skip Trulsen satte et par avgjørende steiner som ga svenskene grå hår og plutselig hodekløe, og selvtilliten er økende både blant de norske spillerne og de tilreisende på tribunen.

Nå viser Norge gulltakter i curlinghallen.

ENGASJERT: Pål Trulsen og hans mannskap fikk besøk av kombinert-tilhengere og selveste kronprinsen i curlinghallen i Pinerolo. De fikk se suverent spill av de norske gutta. Foto: Scanpix
ENGASJERT: Pål Trulsen og hans mannskap fikk besøk av kombinert-tilhengere og selveste kronprinsen i curlinghallen i Pinerolo. De fikk se suverent spill av de norske gutta. Foto: Scanpix Vis mer