Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curling-tap mot Canada

Det tredje i VM.

Norge gikk på sitt tredje tap under VM i curling for menn da Canada ble for sterke og vant 5-4 tirsdag. Kampen ble avgjort i den tiende omgangen.

Norge, med skipp Thomas Ulsrud åpnet kampen med å vinne den første omgangen 1-0. Allerede i den andre omgangen slo Canada tilbake og gikk opp i ledelsen 2-1. Norge tok ett poeng i den tredje omgangen, og Canada tok ett poeng i den fjerde. Den femte omgangen endte uten poeng og det sto 3-2 da fire omganger gjensto. Canada tok ett poeng i den sjette omgangen før Norge slo til med to poeng i omgangen etter. Da den tiende og siste omgangen skulle starte sto det 4-4 på resultattavla.

Det var Canada, som sto med to seire og to tap før tirsdagens kamp, som avgjorde kampen med å ta ett poeng i den siste omgangen. Sluttresultatet ble altså 5-4 til nordamerikanerne.

Norge står nå med 3 seire og 3 tap i turneringen.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling