Curlinggutta er i rute

Ligger på 3. plass.

Etter fem innledende kamper står de norske curlingherrene med tre av fem mulige seirer i EM. Det er ifølge landslagssjefen helt etter planen.

Norge banket et tafatt Danmark hele 8-2 i den siste kampen i dag. Dermed kan Ole Ingvaldsen konstatere at alt er i skjønneste orden.

- Vi håpet at vi hadde minst to seirer etter fire kamper, og da vi i tillegg slo Danmark er vi der vi skal være, sa landslagssjefen til NTB.

Kun Sveits gjenstår av tungvekterne.

- Det gjenstår tre kamper som på papiret er enkle, men det er egentlig ingen av kampene her nede som er lette. Jeg håper i hvert fall at vi unngår å møte Sveits i en være eller ikke være-kamp avslutningsvis, påpeker Ingvaldsen.

Norge møter Frankrike og Irland i morgen, Wales onsdag og avslutter de innledende rundene mot sterke Sveits torsdag. Det er ti lag som kjemper om fire sluttspillplasser. Norge ligger for øyeblikket på delt tredjeplass.

Stillingen, seirer/tap i parentes: 1) Skottland (5-0), Sveits (5-0), 3) Norge (3-2), Finland (3-2) Tyskland (3-2), 6) Irland (2-3), Sverige (2-3), 8) Danmark (1-4), Frankrike (1-4), 10) Wales (0-5). (NTB)

IMPONERER: Skip Thomas Ulsrud og det norske laget har gjort det bedre enn hva landslagssjef Ole Ingvaldsen hadde forventet. Foto: EPA
IMPONERER: Skip Thomas Ulsrud og det norske laget har gjort det bedre enn hva landslagssjef Ole Ingvaldsen hadde forventet. Foto: EPA Vis mer