Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curlinggutta er i rute

Ligger på 3. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter fem innledende kamper står de norske curlingherrene med tre av fem mulige seirer i EM. Det er ifølge landslagssjefen helt etter planen.

Norge banket et tafatt Danmark hele 8-2 i den siste kampen i dag. Dermed kan Ole Ingvaldsen konstatere at alt er i skjønneste orden.

- Vi håpet at vi hadde minst to seirer etter fire kamper, og da vi i tillegg slo Danmark er vi der vi skal være, sa landslagssjefen til NTB.

Kun Sveits gjenstår av tungvekterne.

- Det gjenstår tre kamper som på papiret er enkle, men det er egentlig ingen av kampene her nede som er lette. Jeg håper i hvert fall at vi unngår å møte Sveits i en være eller ikke være-kamp avslutningsvis, påpeker Ingvaldsen.

Norge møter Frankrike og Irland i morgen, Wales onsdag og avslutter de innledende rundene mot sterke Sveits torsdag. Det er ti lag som kjemper om fire sluttspillplasser. Norge ligger for øyeblikket på delt tredjeplass.

Stillingen, seirer/tap i parentes: 1) Skottland (5-0), Sveits (5-0), 3) Norge (3-2), Finland (3-2) Tyskland (3-2), 6) Irland (2-3), Sverige (2-3), 8) Danmark (1-4), Frankrike (1-4), 10) Wales (0-5). (NTB)

IMPONERER: Skip Thomas Ulsrud og det norske laget har gjort det bedre enn hva landslagssjef Ole Ingvaldsen hadde forventet. Foto: EPA
IMPONERER: Skip Thomas Ulsrud og det norske laget har gjort det bedre enn hva landslagssjef Ole Ingvaldsen hadde forventet. Foto: EPA Vis mer
Hele Norges coronakart