Curlinggutta festet i fullt klovneutstyr

De norske curlinggutta nøyde seg ikke bare med klovnebukser på sølvfesten: Da kom også klovneneser og parykk fram.

NYE REKVISITTER: Christoffer Svae (f.v.), Thomas Ulsrud, Torger Nergård og Håvard Vad Petersson fant fram løsnesene på banketten etter finalekampen mot Canada -  Svae stilte sågar med parykk. Foto: Roy Wahlstrøm/Dagbladet
NYE REKVISITTER: Christoffer Svae (f.v.), Thomas Ulsrud, Torger Nergård og Håvard Vad Petersson fant fram løsnesene på banketten etter finalekampen mot Canada - Svae stilte sågar med parykk. Foto: Roy Wahlstrøm/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||VANCOUVER (Dagbladet): De norske sølvguttene har imponert på isen og fått masse oppmerksomhet for de morsomme klovnebuskene de har spilt med i OL.

På banketten etter OL-sølvet natt til i dag stilte hele laget, med skip Thomas Ulsrud, Christoffer Svae, Torger Nergård og Håvard Vad Petersson, med klovnebukser til dressjakka.I tillegg hadde antrekket fått en ny rekvisitt:

Klovnenese.

Christoffer Svae stilte sågar også med parykk, for å gjøre antrekket komplett.

- Hehe, det klovnestyret er bare morsomt, sier Thomas Ulsrud til Dagbladet på festen.

- Canada fortjente gullet3-6 tapet mot Canada var ikke en skuffelse som satt i lenge. Sjefen på det norske laget, Thomas Ulsrud, mener at den canadiske skipen Kevin Martin fortjente dette gullet, etter å ha tapt for Norge og Pål Trulsens mannskap i OL-finalen i Salt Lake i 2002.

- Det er nesten feil å si det, men de fortjente gullmedaljen. Det candadiske laget har vært best de siste to-tre åra og gikk også ubeseiret gjennom hele OL og kvaliken de måtte gjennom i Canada, sier Ulsrud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer