Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curlinggutta klare for semifinale

Møter USA.

Etter at Norge slo Australia i den siste kampen i gruppespillet, og Sverige ikke maktet å slå Danmark i sin siste kamp, ble det semifinale for Thomas Ulsrud og hans mannskap.

Alt gikk Norges vei i de to siste rundene torsdag kveld. Finland, og Sveits, som lå likt med Norge, tapte begge sine kamper. Sverige hadde én kamp mindre spilt og hadde mulighet til å komme foran Norge med seier over Danmark, men det unge svenske laget maktet ikke den oppgaven. I tillegg tapte USA for Canada noe som gjør at Norge tok en tredjeplass i gruppespillet.

Nå skal Norge spille mot USA i den første kampen i sluttspillet. Vinner Norge den, må de ut i en ny kamp mot taperen av kampen mellom Canada og Skottland. Vinneren der går rett til finale.

– Vi er fornøyd med å møte USA, sa Thomas Ulsrud etter oppsettet.

Norge slo amerikanerne i gruppespillet. (ANB)

<B>IMPONERER:</B> Det finnes et liv etter Pål Trulsen i norsk herrecurling. Nå er "Nye Norge" klare for semifinale i curling-VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling