Curlinggutta kopierte lørdagens åpningsdag i EM

Ett tap og en seier.

EN SEIER OG ETT TAP: Thomas Ulsrud og co. kopierte lørdagens åpningsdag med tap og seier i curling-EM søndag. Foto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EN SEIER OG ETT TAP: Thomas Ulsrud og co. kopierte lørdagens åpningsdag med tap og seier i curling-EM søndag. Foto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Ulsrud og co. kopierte lørdagens åpningsdag med tap og seier i curling-EM søndag.

Norges curlingherrer åpnet dagen med 6-4-seier over Danmark. Norge hadde ledelsen med ett poeng foran den tiende og siste omgangen. Med siste stein sikret det norske laget seg ett nytt poeng og seier.

Like bra gikk det ikke i lagets annen kamp søndag. Mot Italia ble det tap 5-9. Italienerne sikret seg en ledelse med fire poeng foran siste omgang. Da innså de norske guttene tapet og lot være å spille den siste omgangen.

Etter fire kamper ligger Norge på en delt 3.-plass i et jevnt mesterskap. Hele seks av ti lag står med to seirer og to tap etter fire kamper i grunnspillet.

Sverige leder etter å ha vunnet alle sine kamper, mens Sveits ligger på 2.-plass med ett tap.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer