Curlinggutta slo Italia i EM

Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 mot Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet.

VANT: De norske curlinggutta anført av Thomas Ulsrud. Foto: NTB Scanpix
VANT: De norske curlinggutta anført av Thomas Ulsrud. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norge og Italia fulgte hverandre tett i starten av kampen, og etter seks runder sto det 4-4. Men derfra og ut handlet det meste om de norske gutta. To poeng i runde sju ble etterfulgt av ett poeng i åttende runde. Mens Italia karet til seg ett poeng i nest siste runde, vant Norge så den siste 1-0. Dermed ble resultatet 8-5. Det ga mesterskapets fjerde seier for Norge.

Tidligere på dagen hadde det norske laget få problemer med å slå Slovakia 7-2.

Etter fem runder har Ulsrud og co. vunnet fire kamper, mot Russland, Nederland, Slovakia og Italia. Mesterskapets eneste tap så langt kom mot Sveits, som for øvrig leder med fem strake seirer. Norge ligger sammen med Skottland og Sverige på plassen bak.

Det norske laget består i tillegg til skip Ulsrud også av Torger Nergård, Christoffer Svae og Håvard Vad Petersson. Sander Rølvåg er reserve.

Det norske kvinnelaget, med Kristin Skaslien som skip, vant mandag 8-4 over England, før det ble 2-9-tap mot Finland. Kvinnelaget, som spiller i B-gruppen, har fire seirer og ett tap så langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer