SÅ STYGT UT: En bekymret skip Thomas Ulsrud og Torger Nergard startet fryktelig mot Sør-Korea, men de norske gutta våknet til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy Clark
SÅ STYGT UT: En bekymret skip Thomas Ulsrud og Torger Nergard startet fryktelig mot Sør-Korea, men de norske gutta våknet til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy ClarkVis mer

Curlinggutta slo tilbake etter pinlig åpning

- Jeg var sikker på at det var over, sier skip Ulsrud.

Thomas Ulsrud og Norge lå under 3-7 mot Sør-Korea etter sju omganger, men en mektig avslutning sikret 8-7-seier etter forlengning.

Dermed innledet Norge curling-VM med seier.

- Jeg var sikker på at det var over. Vi spilte fryktelig dårlig de fem første omgangene, men plutselig begynte vi å redusere, sa skip Ulsrud.

- Uansett hvordan kampen ville ende sa jeg til gutta «at uansett har vi spilt fire gode omganger», men det føles enda bedre med en slik opphenting når du vinner, strålte Ulsrud.

Han har med seg Torger Nergård, Christoffer Svae, Håvard Vad Petersson og Markus Snøve Høiberg (reserve) på årets VM-lag i curling.

- Kampen mot Norge var bra, og jeg følte at vi kunne vinne den. Jeg var med i Winnipeg i 2003. Siden den gangen har koreansk curling utviklet seg voldsomt, men vi mangler fortsatt haller, mente Sør-Koreas Lee Dong-keun.

(NTB)