Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curlinggutta slo tilbake etter pinlig åpning

- Jeg var sikker på at det var over, sier skip Ulsrud.

SÅ STYGT UT: En bekymret skip Thomas Ulsrud og Torger Nergard startet fryktelig mot Sør-Korea, men de norske gutta våknet til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy Clark
SÅ STYGT UT: En bekymret skip Thomas Ulsrud og Torger Nergard startet fryktelig mot Sør-Korea, men de norske gutta våknet til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andy Clark Vis mer

Thomas Ulsrud og Norge lå under 3-7 mot Sør-Korea etter sju omganger, men en mektig avslutning sikret 8-7-seier etter forlengning.

Dermed innledet Norge curling-VM med seier.

- Jeg var sikker på at det var over. Vi spilte fryktelig dårlig de fem første omgangene, men plutselig begynte vi å redusere, sa skip Ulsrud.

- Uansett hvordan kampen ville ende sa jeg til gutta «at uansett har vi spilt fire gode omganger», men det føles enda bedre med en slik opphenting når du vinner, strålte Ulsrud.

Han har med seg Torger Nergård, Christoffer Svae, Håvard Vad Petersson og Markus Snøve Høiberg (reserve) på årets VM-lag i curling.

- Kampen mot Norge var bra, og jeg følte at vi kunne vinne den. Jeg var med i Winnipeg i 2003. Siden den gangen har koreansk curling utviklet seg voldsomt, men vi mangler fortsatt haller, mente Sør-Koreas Lee Dong-keun.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media