Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curlingherrene slo USA

Norges herrelag i curling er i støtet. I kveldskampen onsdag avgjorde de mot vertsnasjonen USA i siste omgang og vant 6-5.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da skip Pål Trulsen hadde satt den siste steinen, ble det stille på tribunene der publikum tidligere hadde vært riktig så seierssikre. To norske steiner lå innerst i boet, og dermed ble amerikansk 5-4 til norsk 6-5.

Norge har etter å ha tapt åpningskampen reist seg med tre strake seirer, og ligger nå på delt 2. plass med to andre lag. Norge ligger med andre ord an til semifinaleplass.

Det sto 4-4 etter åtte omganger mot USA; men Norge hadde sistesteinen og gode muligheter til å avgjøre. Det vendte seg imidlertid da USA og skip Tim Somerville «stjal» ett poeng i 9. omgang. Trulsen & co vendte det i siste omgang, og innkasserte en ny seier.

Tidligere onsdag ble Storbritannia slått 7-6 etter en ekstraomgang.

Canada er ubeseiret etter fire kamper, mens Norge, Sveits og Tyskland har tre seirer og ett tap. Norge spiller igjen først fredag. Da er det kamper mot Danmark og Finland.

På det norske laget spilte Bent Anund Ramsfjell, Flemming Davanger, Lars Vågberg og skip Trulsen.

(NTB)

Hele Norges coronakart