Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da «alle» trodde Arsenal hadde vunnet, dukket en usannsynlig redningsmann opp

- For et drama! For en liga!

NÆR VED Å BLI MATCHVINNER: Olivier Giroud scoret to mål mot Liverpool. Foto: Scanpix
NÆR VED Å BLI MATCHVINNER: Olivier Giroud scoret to mål mot Liverpool. Foto: Scanpix Vis mer

• Liverpool-Arsenal (3-3)

(Dagbladet): I en fotballkamp til karakter 10 av 10 underholdningsmessig, reddet innbytter Joe Allen ett poeng for Liverpool med en scoring helt på tampen av storoppgjøret mot Arsenal.

PRAKTSCORING: Her bøyer Roberto Firmino inn 2-1 for Liverpool i første omgang. Foto: Scanpix
PRAKTSCORING: Her bøyer Roberto Firmino inn 2-1 for Liverpool i første omgang. Foto: Scanpix Vis mer

- For et drama! For en liga! Utligningen kommer fra en spiller ingen trodde skulle utrette noe som helst, kommenterte TV 2s Øyvind Alsaker på direkten.

Scoringen kom i kampens siste ordinære spilleminutt, etter at to scoringer av Olivier Giroud hadde ført til en snuoperasjon fra 2-1 til 2-3 for Arsenal.

HADDE EN PLAN: Jürgen Klopp lykkes med trekket med å starte med Firmino i stedet for Christian Benteke. Foto: Scanpix
HADDE EN PLAN: Jürgen Klopp lykkes med trekket med å starte med Firmino i stedet for Christian Benteke. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er fint å komme innpå å ha innflytelse på kampen. Heldigvis gikk skuddet inn, sier Allen i et intervju vist på TV 2.

Stor betydning Allens utligning kan få stor betydning ikke bare for Liverpool, men også for Arsenals titteljakt. Bare minutter før full tid i oppgjørene mellom Tottenham og Leicester og gjestenes egen kamp på Anfield ledet Arséne Wengers London-bosatte menn Premier League med fire poeng.

Nå, med Allens scoring og Roberth Huths seine matchvinnerheading på White Hart Lane, er Arsenal i stedet á poeng med sensasjonsguttene til Claudio Ranieri.

Det var imidlertid ikke ufortjent at Liverpool fikk med seg ett poeng i kveld. Mannskapet til manager Jürgen Klopp startet best og tok ledelsen etter bare 10 minutter gjennom et smart utført skudd av Roberto Firmino. Aaron Ramsey utlignet like etter med en avslutning i korthjørnet til Simon Mignolet, før Firmino sto for kampens prestasjon med en perle av en scoring 10 minutter etter sin første.

Giroud-dobbel To nye nettkjenninger av Arsenals mest giftige målscorer, Giroud, gjorde likevel at gjestene lenge så ut til å ta tre sterke bortepoeng, men plutselig dukket Allen opp og omsatte en stuss fra innbytter-kollega Christian Benteke i mål.

- Dette er et bevis på karakteren til spillerne i garderoben. Vi gir oss aldri. Heldigvis fikk vi med oss noe fra kampen. Jeg tipper det var underholdene for de som så på, sier Allen, som dermed serverte kveldens største underdrivelse.

UTLIGNET: Olivier Giroud satte inn 2-2 for Arsenal. Foto: Scanpix
UTLIGNET: Olivier Giroud satte inn 2-2 for Arsenal. Foto: Scanpix Vis mer

Arsenal-spiss Giroud var på sin side ikke like fornøyd med utfallet.

- Det er skuffende. Vi ledet 3-2 med ett minutt igjen å spille. Det var nok en god kamp for fansen for det var høy intensitet og mange sjanser, men når du slipper inn tre mål er det vanskelig å vinne. Vi skulle stått distansen bedre, erkjenner Giroud.

BOMMET: Her misbruker Giroud en kjempesjanse til å sende Arsenal i ledelsen på stillingen 2-2 i første omgang. Foto: Scanpix
BOMMET: Her misbruker Giroud en kjempesjanse til å sende Arsenal i ledelsen på stillingen 2-2 i første omgang. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media