GODE VENNER: Pep Guardiola (t.v.) og Carlo Ancelotti. Foto: EPA/JAVIER LIZON/NTB Scanpix
GODE VENNER: Pep Guardiola (t.v.) og Carlo Ancelotti. Foto: EPA/JAVIER LIZON/NTB ScanpixVis mer

Da Ancelotti kom på jobb, fant han en håndskrevet melding fra Guardiola

- Det var veldig snilt av ham.

(Dagbladet): Carlo Ancelotti tok over som manager i Bayern München denne sommeren etter at Pep Guardiola dro til Manchester City.

De to managerne har et godt forhold, og Guardiola la igjen en beskjed til sin arvtager på kontoret i den tyske klubben.

På veggen skrev Guardiola en håndskrevet hilsen på italiensk, hvor han ønsket Ancelotti lykke til med jobben med «in bocca al lupo».

Journalisten Marti Perarnau la blant annet ut bilde av meldingen.

- Dette er en melding fra Guardiola. Han sier lykke til med den nye sesongen. Det var veldig snilt av ham. Vi har et godt forhold, sier Ancelotti og peker på veggen i en video som FC Bayern selv la ut på Twitter.

- Han gjorde en fantastisk jobb med Bayern de siste årene og jeg håper å fortsette den jobben, og om mulig gjøre det enda bedre, sier Ancelotti videre om sin kollega.

Ancelotti tok intervjuet med klubben på engelsk, men viste tidvis at han jobber med det tyske språket.

Møtes snart

Pep Guardiola og Carlo Ancelotti møter hverandre på Bayerns hjemmebane Allianz Arena i juli. Kampen spilles 20. juli i München.

Det blir den første kampen de to managerne har med sine nye klubber. Guardiola debuterer dermed mot gamleklubben.

Det kan se ut som det blir en vennlig tone mellom dem på sidelinja.

Tror Pep får sparken

Carlo Ancelotti fikk sparken etter to sesonger i Real Madrid. Italieneren sier alle gode trenere har fått sparken og tror Pep Guardiola også vil bli en del av den klubben en dag.

- Det er ingen manager som aldri har fått sparken i sin karriere. Ferguson har fått sparken, Lippi har fått sparken, Capello har fått sparken, Mourinho har fått sparken, også Benitez har lidd den skjebnen. Den eneste som ikke har fått sparken er Guardiola, men han er ennå veldig ung. Han har masse tid på seg. En dag blir han en del av klubben vår med sparkede trenere har også, sa Ancelotti i et eksklusivt intervju med The Times i mai.