Da aviser avslørte parets hemmelighet, gikk hockeyfruen til angrep: - Dere er respektløse

Avslørte graviditet.

 REAGERER:   Angela Price likte dårlig at flere aviser avslørte at hun var gravid før hun og mannen Carey Price rakk å dele nyheten med venner  og familie. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Angela Price likte dårlig at flere aviser avslørte at hun var gravid før hun og mannen Carey Price rakk å dele nyheten med venner og familie. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Montreal Canadiens Carey Price  gjør suksess både privat og i karrieren som hockeykeeper i NHL.

I fjor ble han både kåret til NHLs mest verdifulle spiller og beste spiller etter at han slapp inn minst mål av samtlige keepere. Han tok også med seg et OL-gull hjem fra Sotsji i fjor.

Og på privaten ble han senhøsten 2013 gift med Angela Price, som han har vært samboer med i en årrekke. Nylig sprakk nyheten om at paret venter deres første barn.

Det skjedde ikke uten drama.

Avslørte tidlig Flere aviser hadde nemlig fått has på den gode beskjeden, og nyheten ble  delt før de to rakk å fortelle det til sine nærmeste.  Både familie og venner måtte lese det i tabloidenes spalter, skriver Angela Prica på sin blogg.

Det reagerer hun voldsomt på.

Går til angrep - Til alle medier som avslørte at vi skal ha barn: Dere burde skamme dere. Det var respektløst, smakløst og ble gjort uten å vise hensyn, skriver hun i bloggen.

Hun fortsetter:

- Å fortelle  at man blir foreldre for første gang er noe du bare får sjansen til  én gang i livet, og dere stjal den fra oss. Det er folk som dere som gjør det vanskelig for utøverne og deres familier til å trives i denne bransjen, skriver Price.

Innlegget fikk stor oppmerksomhet i går, blant annet etter at Toronto Sun delte nyheten. Det gjorde at journalistene som som kom med nyheten blå hånet.

Da Price fikk vite det, redigerte hun innlegget sitt:

- Det ser ut til at innlegget mitt har ført til at andre får gjennomgå på nett. Det var vanskelig å skrive det jeg gjorde, men hensikten var aldri å spre hat, oppdaterte hun.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram