Marit Bjørgen

Da Bjørgen fant ut av plagene etter fødselen delte hun erfaringen med gravidegruppa ved Olympiatoppen

Nå skal andre lære om feilene skidronningen gjorde etter fødselen.

ET ETTERLENGTET COMEBACK: Marit Bjørgen holdt god fart under den første elghufs-økta hennes etter hofteplagene. Nå vil hun at andre toppidrettsutøvere som blir gravide skal lære av hennes feil. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
ET ETTERLENGTET COMEBACK: Marit Bjørgen holdt god fart under den første elghufs-økta hennes etter hofteplagene. Nå vil hun at andre toppidrettsutøvere som blir gravide skal lære av hennes feil. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KVITFJELL (Dagbladet): Da Bjørgen meldte forfall til andre del av NM på ski i mars ante verken hun eller støtteapparatet hennes at hofteplagene skulle forfølge henne det neste halve året.

Da hun var restituert etter det første tretthetsbruddet i hofta, pådro hun seg enda et under snøsamlingen til landslaget på Sognefjell i juni.

Først under damelandslagets samling på Kvitfjell i forrige uke var hun i stand til å være med på en såkalt elghufs-økt, altså en knallhard løpeøkt i motbakker.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer