YNDET FOTO-OBJEKT: Eric Cantona befinner seg nå på en haug mobiltelefoner i Manchester-området.Foto: NTB Scanpix
YNDET FOTO-OBJEKT: Eric Cantona befinner seg nå på en haug mobiltelefoner i Manchester-området.Foto: NTB ScanpixVis mer

Da Cantona returnerte til Old Trafford gikk stjernene amok

Selfie-bonanza.

(Dagbladet): Eric Cantona kom på et sjeldent besøk til Old Trafford under dagens kamp mot Leicester. Det fikk de ellers så blaserte stjernene i Manchester til å gå av skaftet. 

Både gamle og nye United-spillere postet selfier av seg selv med den legendariske kongen av Old Trafford.

Cantona, med 185 kamper for Manchester United, 82 mål, fire Premier League-titler og to FA-cuptrofeer, er fortsatt en av tidenes mest populære United-spillere.

Nå skal den nåværende sportsdirektøren i MLS-laget New York Cosmos ifølge ryktene være svært ønsket som sportsdirektør i Olympique Marseille i hjemlandet.

Det ser i det minste ut til å at det ikke er noe i veien med tiltrekningskraften han har overfor dagens spillere. For det var ikke bare Bastian Schweinsteiger som vill ha en selfie og publisere den på Instagram-kontoen sin. 

Ander Herrera og Marcos Rojo hadde ikke en gang fått av seg kampdrakten før de poserte sammen med den gamle kongen av Old Trafford.  

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.