Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Cantona returnerte til Old Trafford gikk stjernene amok

Selfie-bonanza.

YNDET FOTO-OBJEKT: Eric Cantona befinner seg nå på en haug mobiltelefoner i Manchester-området.Foto: NTB Scanpix
YNDET FOTO-OBJEKT: Eric Cantona befinner seg nå på en haug mobiltelefoner i Manchester-området.Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eric Cantona kom på et sjeldent besøk til Old Trafford under dagens kamp mot Leicester. Det fikk de ellers så blaserte stjernene i Manchester til å gå av skaftet. 

Både gamle og nye United-spillere postet selfier av seg selv med den legendariske kongen av Old Trafford.

Cantona, med 185 kamper for Manchester United, 82 mål, fire Premier League-titler og to FA-cuptrofeer, er fortsatt en av tidenes mest populære United-spillere.

Nå skal den nåværende sportsdirektøren i MLS-laget New York Cosmos ifølge ryktene være svært ønsket som sportsdirektør i Olympique Marseille i hjemlandet.

Det ser i det minste ut til å at det ikke er noe i veien med tiltrekningskraften han har overfor dagens spillere. For det var ikke bare Bastian Schweinsteiger som vill ha en selfie og publisere den på Instagram-kontoen sin. 

Ander Herrera og Marcos Rojo hadde ikke en gang fått av seg kampdrakten før de poserte sammen med den gamle kongen av Old Trafford.  

Hele Norges coronakart