Da Carew kom tilbake fra VM-jobb med TV 2, lå en død mann utenfor hotellet

- Ellers har det vært et fantastisk VM.

TV-JOBB:   John Carew tar en pust i bakken på den kjente stranda Copacabana i Rio de Janeiro. Han jobber for TV 2 i VM. Foto: TORE ULRIK BRATLAND
TV-JOBB: John Carew tar en pust i bakken på den kjente stranda Copacabana i Rio de Janeiro. Han jobber for TV 2 i VM. Foto: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): John Carew (34) stortrives med å jobbe for TV 2 under VM. Men at Brasil ikke er helt ufarlig, fikk han erfare for noen dager siden.

Da Carew og TV 2-teamet kom tilbake til hotellet ved Copacabana i Rio, lå en død mann i veibanen. Vedkommende var blitt påkjørt av en buss.

- Han hadde et laken over seg. Mitt inntrykk er at det er trafikken som er mest farlig her. Bussene stopper ikke, de gasser heller på hvis det går folk i veien. Ulykken var ikke noe hyggelig syn, og jeg har aldri vært borti noe liknende tidligere. Dette var kanskje en mann som hadde tastet på telefonen da han krysset veien. Selv ser jeg meg 14 ganger til hver side, før jeg går over, forteller Carew til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer