Du leser nå Dagbladet Pluss
TV-JOBB:   John Carew tar en pust i bakken på den kjente stranda Copacabana i Rio de Janeiro. Han jobber for TV 2 i VM. Foto: TORE ULRIK BRATLAND
TV-JOBB: John Carew tar en pust i bakken på den kjente stranda Copacabana i Rio de Janeiro. Han jobber for TV 2 i VM. Foto: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer

Da Carew kom tilbake fra VM-jobb med TV 2, lå en død mann utenfor hotellet

- Ellers har det vært et fantastisk VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): John Carew (34) stortrives med å jobbe for TV 2 under VM. Men at Brasil ikke er helt ufarlig, fikk han erfare for noen dager siden.

Da Carew og TV 2-teamet kom tilbake til hotellet ved Copacabana i Rio, lå en død mann i veibanen. Vedkommende var blitt påkjørt av en buss.

- Han hadde et laken over seg. Mitt inntrykk er at det er trafikken som er mest farlig her. Bussene stopper ikke, de gasser heller på hvis det går folk i veien. Ulykken var ikke noe hyggelig syn, og jeg har aldri vært borti noe liknende tidligere. Dette var kanskje en mann som hadde tastet på telefonen da han krysset veien. Selv ser jeg meg 14 ganger til hver side, før jeg går over, forteller Carew til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer