Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Chelsea-spillerne fikk hakeslepp

Maradona dukket opp på trening.

(Dagbladet.no): Flere av Chelsea-spillerne var ikke engang født da ballgeniet Diego Maradona nesten egenhendig sørget for argentinsk VM-gull i 1986.

Likevel var det voldsomt stas da Chelsea fikk besøk av 47-åringen på treningsfeltet i går.

- Han var en utrolig spiller. Han er en legende, en helt for alle og en fantastisk spiller. Livet hans har vært vanskelig, men han gjør det bra nå. Han ser bra ut, og det er viktig for ham, sier Ukraina-spiss Andrej Sjevtsjenko.

Maradona snakket taktikk med manager Avram Grant, en gammel venn, før han slentret rundt og småpratet med spillerne. Noen fikk til og med en klem.

- Dette gjorde dagen helt spesiell, han er en av få mennesker i verden jeg virkelig ville møte. Du blir nesten litt tøysete av å få møte ham, han er en legende. Jeg endte opp med å håndhilse, sier Joe Cole.

Andre ble helt lamslått, forteller England-stjernen.

- Toppspillere i denne klubben sto med åpen munn, og det er ikke mange folk i verden, for ikke å snakke om fotballen, som har en sånn effekt på deg, sier Cole.

Maradona hilste også på landsmannen Franco Di Santo, 18-åringen som ble hentet til klubben i forrige uke. Tenåringen forlot treninga med lykkeønskninger på trøya.

image: Da Chelsea-spillerne fikk hakeslepp
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media