Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da de rasistiske tilropene startet, svarte Hulk med luftkyss

- Uheldigvis skjer det igjen.

BLE HETSET: Hulk begynner dessverre å bli vant til rasistisk hets i russisk fotball. Nå har han begynt å svare med luftkyss. Foto: Maria Jose Segovia Carmona / Demotix / Corbis / NTB Scanpix
BLE HETSET: Hulk begynner dessverre å bli vant til rasistisk hets i russisk fotball. Nå har han begynt å svare med luftkyss. Foto: Maria Jose Segovia Carmona / Demotix / Corbis / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballspilleren Hulk ble på nytt utsatt for rasisme i russisk fotball lørdag. Da spissen scoret i 2-2-kampen borte mot Spartak Moskva svarte han bemerkningene med luftkyss.

Zenit St. Petersburg-spilleren har flere ganger fortalt at han har blitt utsatt for rasisme på fotballbanen fra supporterne på tribunen i Russland. Da brasilianeren igjen fikk høre rasistiske tilrop etter en scoring, svarte Hulk med å sende luftkyss i deres retning.

- Uheldigvis skjer det igjen. Jeg vil ikke gi det mer oppmerksomhet ettersom jeg allerede har snakket om det. Derfor vil jeg fortsette å blåse kyss og svare dem med måten jeg spiller på. Slik ting fortjener ikke å bli diskutert, sa Hulk.

29-åringen skulle egentlig i juli delta under trekningen av kvalifiseringsgruppene til VM-sluttspillet i Russland, men valgte å melde avbud siden Emmanuel Frimpong nylig hadde blitt utsatt for rasisme.

Oppgjøret mellom Spartak og Zenit endte 2-2.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!