Da den unge Brann-supporter ikke så noe, ga politiet jenta en tribuneplass utenom det vanlige

- Jeg er stolt.

SÅ LITE: Da politiet i Follo oppdaget at den unge Brann-supporteren ikke så noe av kampen, fikk hun plass på skuldrene til politibetjenten. Foto: Follo politidistrikt
SÅ LITE: Da politiet i Follo oppdaget at den unge Brann-supporteren ikke så noe av kampen, fikk hun plass på skuldrene til politibetjenten. Foto: Follo politidistrikt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En heldig Brann-supporter fikk trolig en opplevelse hun ikke kommer til å glemme på en stund i går.

Da politiet i Follo oppdaget at den unge jenta ikke fikk sett mye av kampen på grunn av høyden, fikk hun en tribuneplass utenom det vanlige.

Follo-politiet delte i går kveld et bilde av den unge supporteren sittende på skuldrene til en av politibetjentene på sine Facebook-sider.

- Denne lille supporteren hadde stått bak og sett lite av kampen. Det var fint å hjelpe henne med å komme opp i høyden, og hun satt stor pris på vår hjelp. En bra dag på jobb!, står det i teksten vedlagt bilde.

Det bildet gjorde stasjonssjefen i Follo politidistrikt stolt.

- Jeg er stolt over at politifolkene våre, som er tigjengelig for folk og er på stedet, og det gjelder også denne politibetjenten, sier stasjonssjef Geir Solem til Dagbladet.

Han forteller at politiet fant det naturlig å hjelpe den unge Brann-supporteren, etter lenge å ha observert at hun ikke fikk sett mye av kampen mens hun sto på bakken.

- Så da løfta han henne opp på skuldrene og lot henne sitte der, sam at han lot henne få lov å låne polticapsen, og det var stor stas. Jeg tror hun satt en god stund oppå skuldrene der, til stor glede for både henne og Brann-supporterne, sier stasjonssjefen videre.

Bildet har ikke overraskende fått veldig mange likes på Facebook. For politiet er det viktig å vise at de er tilgjengelige, sier Solem.

- En del av oppgavene våre å være tilgjengelige når det er mulighet. Og vi valgte å dele dette bildet for å vise bredden i politiarbeidet.

Follo tapte 0-1 for Brann på Ski stadion i går. Stasjonssjefen understreker at politiet skal være nøytrale når de er på stadion.

- Det er jo ekstra hyggelig at det er bortebanelaget vi hadde mulighet til å hjelpe, selv om vi er relativt nøytrale når vi er på stadion i jobb.

TILGJENGELIG: - - En del av oppgavene våre å være tilgjengelige når det er mulighet. Og vi valgte å dele dette bildet for å vise bredden i politiarbeidet, sier stasjonssjef Geir Solem. Foto: Follo politidistrikt
TILGJENGELIG: - - En del av oppgavene våre å være tilgjengelige når det er mulighet. Og vi valgte å dele dette bildet for å vise bredden i politiarbeidet, sier stasjonssjef Geir Solem. Foto: Follo politidistrikt Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer