FORSVANT: Det har vært stille fra Maria Kirilenko siden hun spilte sin siste kamp i september. Men nå har det kommer nyheter om at tennisstjerna har blitt mamma. Foto: EPA / Jason Decrow / NTB Scanpix
FORSVANT: Det har vært stille fra Maria Kirilenko siden hun spilte sin siste kamp i september. Men nå har det kommer nyheter om at tennisstjerna har blitt mamma. Foto: EPA / Jason Decrow / NTB ScanpixVis mer

Da det ble brudd for tennisstjerna, forsvant hun under jorda. Nå har hun dukket opp igjen - med en gledelig nyhet

- Bakgrunnen for at hun sluttet med tennis, ble aldri offentliggjort.

(Dagbladet): Russiske Maria Kirilenko forsvant som dugg for solen i høst.

Etter å ha røket ut fra WTA-turneringa i Bejing i september ble det helt knyst fra 28-åringen - som i 2013 var en av verdens beste tennisspillere.

På slutten av 2013 ble Kirilenko skadeplaget, og falt på rankingen. Da tok fokuset på hennes forhold til den russiske hockeyspilleren Aleksandr Ovetsjkin over fokuset.

Giftet seg med «mystiske mann» De to var et av sportens store superpar, var forlovet, og det virket som om et giftemål var rett rundt hjørnet. Men i fjor sommer kom nyheten om at Kirilenko og Ovetsjkin hadde gått fra hverandre. Og fra den tid av forsvant den russiske tennisstjerna mer og mer av radaren.

I januar dukket det plutselig opp nyheter om at 28-åringen hadde giftet seg - men ingen visste hvem hennes utkårede var - og ble omtalt som en «mystisk mann».

-  Jeg har hørt om det. Jeg er ikke sikker på med hvem. Jeg vet virkelig ikke. Men altså, det er jo fantastisk, uttalte landskvinne og barndomsvenninne Maria Sjarapova da nyheten om giftemålet ble kjent.

Ble mamma onsdag Og siden nyheten om giftemålet ble kjent, har det igjen blitt stille rundt Maria Kirilenko, som ennå ikke har valgt å ta opp tennisen igjen.

Men nå har det på nytt dukket opp gledelige nyheter om 28-åringen, som forklarer hvorfor hun ikke har returnert til tennisbanen.

Rumenske Prosport melder at Kirilenko har blitt mamma til en liten gutt, noe også Tennis World USA skriver.

VENNINNER: Maria Kirilenko og Maria Sharapova er barndomsvenninner - men superstjernen viste likevel ikke hvem 28-åringen giftet seg med i januar. Foto: AP Photo / Darron Cummings / NTB Scanpix
VENNINNER: Maria Kirilenko og Maria Sharapova er barndomsvenninner - men superstjernen viste likevel ikke hvem 28-åringen giftet seg med i januar. Foto: AP Photo / Darron Cummings / NTB Scanpix Vis mer

- Bakgrunnen for at hun sluttet med tennis ble aldri offentliggjort, men noen måneder senere dukket Maria opp gravid, og onsdag fødte hun en gutt, skriver Prosport.

De kan også avsløre at den «mystiske mannen» som tennisspilleren giftet seg med i januar er den russiske forretningsmannen Alexei Stepanov (38).

Prosport skriver også at selv om hun er blitt mamma, er det fullt mulig å komme tilbake på toppnivå, og minner om at Kim Klijsters kom tilbake etter fødsel og vant to Grand Slam-titler: US Open i 2010 og Australian Open i 2011.

EKSEN: Tennisspilleren var forlovet med den russiske hockeyspilleren Aleksandr Ovetsjkin - fram til forholdet ble slutt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Tennisspilleren var forlovet med den russiske hockeyspilleren Aleksandr Ovetsjkin - fram til forholdet ble slutt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer