Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da dommeren blåste i gang kampen, satte alle spillerne seg plutselig ned

Flyktningprotest.

SITTE-PROTEST: Spillerne fra AEL Larissa F.C og Acharnaikos F.C satte seg på baken i to minutter i en protest mot flyktninger som mister livet i Egeerhavet. Foto: AFP / Nichalis MPATZIOLAS
SITTE-PROTEST: Spillerne fra AEL Larissa F.C og Acharnaikos F.C satte seg på baken i to minutter i en protest mot flyktninger som mister livet i Egeerhavet. Foto: AFP / Nichalis MPATZIOLAS Vis mer

(Dagbladet): Det ble en spesiell start på fotballkampen mellom de greske rivalene AEL Larissa og Acharnaikos i 2. divisjon i går.

Da dommeren blåste i gang kampen satte nemlig spillerne seg ned på bakken og ble sittende i to minutter, skriver nyhetsbyrået AFP.

De to minuttene med stillhet var en protest mot håndteringen av flyktningene som har druknet og mistet livet på flukt.

Foto: AFP / Nichalis MPATZIOLAS
Foto: AFP / Nichalis MPATZIOLAS Vis mer

- Dette er til minne om de hundrevis av barn som mister livet på grunn av det grufulle som skjer i Egeerhavet, skriver AEL i en uttalelse.

Kampen ble spilt i byen Larissa fredag.

Ifølge Det internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) har over 45 000 migranter ankommet sjøveien til Hellas hittil i år.