DRAMATISK: En mann kollapset under kampen mellom Everton og Manchester City. Foto: Scanpix
DRAMATISK: En mann kollapset under kampen mellom Everton og Manchester City. Foto: ScanpixVis mer

Da Everton-supporteren kollapset, reagerte Agüero lynraskt

- Jeg var redd.

(Dagbladet): Segio Agüero (27) er kjent som en av verdens aller beste angrepsspillere. Manchester City-spissen har for vane å bøtte inn mål. Siden overgangen fra Atlético Madrid i 2011 har argentineren notert seg for vanvittige 53 nettkjenninger.

Etter dagens oppgjør mot Everton er det imidlertid noe helt annet Agüero hylles for.

I oppgjørets første omgang fikk nemlig 27-åringen øye på en Everton-supporter som hadde kollapset på tribunen. Mens lagene gjorde seg klar for en City-corner, begynte Agüero å rope og vinke på hjelp.

- Angående at jeg sa fra om supporteren som ble utilpass, så gjorde jeg bare det alle ville gjort, skriver en ydmyk Agüero på Twitter i kveld.

- Var redd Agüero fikk raskt oppmerksomheten til Everton-spillerne Tim Howard og Seamus Coleman, som først ikke så ut til å forstå hva han holdt på med. Sammen fikk de imidlertid sagt fra til ambulansepersonellet på stadion om at det var en mann som trengte umiddelbar assistanse.

- Jeg var redd, men jeg fant ut at han heldigvis ble behandlet i tide og at det nå går bra med ham. Jeg håper han blir raskt bra igjen, forteller Agüero.

DAGENS HELT: Sergio Agüero bidro til at en mann som fikk et epileptisk anfall fikk hjelp under kampen mot Everton og Gareth Barry. Foto: Scanpix
DAGENS HELT: Sergio Agüero bidro til at en mann som fikk et epileptisk anfall fikk hjelp under kampen mot Everton og Gareth Barry. Foto: Scanpix Vis mer

Etter et kort stopp i spillet fortsatte kampen, men i etterkant har Agüero blitt lovprist i sosiale medier for omtanken han viste for Everton-supporteren.

- Epileptisk anfall I en pressemelding fra Everton forteller klubben at det heldigvis går bra med mannen som ble fraktet bort fra Goodison Park med ambulanse og kjørt til sykehus.

- Vi er blitt fortalt at supporteren som ble syk i det første minuttet av dagens kamp, som dere kanskje har sett på TV, ble behandlet på stadion etter å ha fått et epileptisk anfall før han for sikkerhets skyld ble sendt til sykehus. Vi sender våre beste ønsker for en rask bedring, skriver Everton på Twitter.

Oppgjøret endte uten Agüero-scoring, men med 2-0-seier til Manchester City etter mål av Aleksandar Kolarov og Samir Nasri.