<strong>DRAMATISK:</strong> En mann kollapset under kampen mellom Everton og Manchester City. Foto: Scanpix
DRAMATISK: En mann kollapset under kampen mellom Everton og Manchester City. Foto: Scanpix Vis mer

Da Everton-supporteren kollapset, reagerte Agüero lynraskt

- Jeg var redd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Segio Agüero (27) er kjent som en av verdens aller beste angrepsspillere. Manchester City-spissen har for vane å bøtte inn mål. Siden overgangen fra Atlético Madrid i 2011 har argentineren notert seg for vanvittige 53 nettkjenninger.

Etter dagens oppgjør mot Everton er det imidlertid noe helt annet Agüero hylles for.

I oppgjørets første omgang fikk nemlig 27-åringen øye på en Everton-supporter som hadde kollapset på tribunen. Mens lagene gjorde seg klar for en City-corner, begynte Agüero å rope og vinke på hjelp.

- Angående at jeg sa fra om supporteren som ble utilpass, så gjorde jeg bare det alle ville gjort, skriver en ydmyk Agüero på Twitter i kveld.

- Var redd Agüero fikk raskt oppmerksomheten til Everton-spillerne Tim Howard og Seamus Coleman, som først ikke så ut til å forstå hva han holdt på med. Sammen fikk de imidlertid sagt fra til ambulansepersonellet på stadion om at det var en mann som trengte umiddelbar assistanse.

- Jeg var redd, men jeg fant ut at han heldigvis ble behandlet i tide og at det nå går bra med ham. Jeg håper han blir raskt bra igjen, forteller Agüero.

<strong>DAGENS HELT:</strong> Sergio Agüero bidro til at en mann som fikk et epileptisk anfall fikk hjelp under kampen mot Everton og Gareth Barry. Foto: Scanpix
DAGENS HELT: Sergio Agüero bidro til at en mann som fikk et epileptisk anfall fikk hjelp under kampen mot Everton og Gareth Barry. Foto: Scanpix Vis mer

Etter et kort stopp i spillet fortsatte kampen, men i etterkant har Agüero blitt lovprist i sosiale medier for omtanken han viste for Everton-supporteren.

- Epileptisk anfall I en pressemelding fra Everton forteller klubben at det heldigvis går bra med mannen som ble fraktet bort fra Goodison Park med ambulanse og kjørt til sykehus.

- Vi er blitt fortalt at supporteren som ble syk i det første minuttet av dagens kamp, som dere kanskje har sett på TV, ble behandlet på stadion etter å ha fått et epileptisk anfall før han for sikkerhets skyld ble sendt til sykehus. Vi sender våre beste ønsker for en rask bedring, skriver Everton på Twitter.

Oppgjøret endte uten Agüero-scoring, men med 2-0-seier til Manchester City etter mål av Aleksandar Kolarov og Samir Nasri.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer