FIKK LATTERKRAMPE:  Da Justin Gatlin (t.v.) måtte svare på om han mente et Bolt-gull var bra for sporten, brast jamaicaneren (t.h.) ut i latter. Foto: NTB Scanpix
FIKK LATTERKRAMPE: Da Justin Gatlin (t.v.) måtte svare på om han mente et Bolt-gull var bra for sporten, brast jamaicaneren (t.h.) ut i latter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Da Gatlin sa han var takknemlig for at Bolt reddet friidretten, klarte ikke Usain å holde seg

Fikk latterkrampe da de to satt på podiet.

(Dagbladet): Justin Gatlin bukket under da Usain Bolt tok VM-gullet i friidrett-VMs Rolls-Royce - 100 meteren for menn tidligere i dag.

Mange eksperter sa at det var en stor seier for idretten, og refererte til at Gatlin er doptatt to ganger, mens verdensrekordinnehaveren fra Jamaica er ren.

Dagbladets Esten O.Sæther skrev tidligere i dag at friidretten knapt hadde taklet noen annen sprintmester enn Usain Bolt.

Tydelig irritert Og på pressekonferansen etter gullet var delt ut - måtte Gatlin svare på ekspertenes påstand.

Mens Bolt satt sammen med ham på podiet.

Det var SVTs journalist Stefan Åsberg som spurte Gatlin hva han selv mente om at mange mener at Bolt reddet sporten ved å vinne 100-meteren:

- Jeg er takknemlig, var Gatlins korte og syrlige svar til SVT, før han ble oppfordret til å utdype:

- Hvis jeg skal utdype det: Jeg er takknemlig, sa en tydelig irritert amerikaner.

Latterkrampe Expressen skriver at det ble en merkelig stemning i pressekonferanserommet - og mindre merkelig ble det ikke da Usain Bolt fikk latterkrampe på podiet.


Den nybakte verdensmesteren greide ikke å holde seg - og slo ut med armene og gapskrattet, skriver avisa.

Den svenske journalisten ga seg ikke, spurte Gatlin en tredje gang og presiserte at det var et viktig spørsmål han forventet et oppriktig svar på.

Gatlin gjentok:

- Ja, det er veldig viktig. Jeg er takknemlig.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram