Da glamourmodellen forsvant med en koffert med penger og dop, startet marerittet for Bales svigerfamilie. Nå voktes stjerna døgnet rundt

Wales-treneren bekrefter at de setter inn ekstra vakthold rundt spilleren. 

DRAMA: Gareth Bale og forloveden Emma Rhys-Jones har hatt noen turbulente uker. Her er de avbildet i Italia i mai. Foto: Daniele Mascolo / EPA / NTB Scanpix 
DRAMA: Gareth Bale og forloveden Emma Rhys-Jones har hatt noen turbulente uker. Her er de avbildet i Italia i mai. Foto: Daniele Mascolo / EPA / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Gareth Bale og Real Madrid har ikke fått det helt til å stemme i sesongstarten og står med fire strake kamper uten seier.

Men den walisiske spilleren har også hatt en del å tenke på utenfor fotballarenaen. Familien til forloveden Emma Rhys-Jones har nemlig blitt utsatt for flere branner den siste tiden.

En mann er pågrepet i forbindelse med de påsatte brannene i byene Glamorgan og Cardiff, som gjorde ødeleggelser på biler og hus tilknyttet Rhys-Jones' besteforeldre og tanter. Det skriver Daily Post. Også innad i familien skal det ha vært disputter, og en del av familien har klandret en annen for uføret de nå har havnet i.

FAMILIE-TRØBBEL: Emma Rhys-Jones' tanter og besteforeldre har blitt utsatt for flere uhyggelige hendelser. Foto: Kieran McManus / REX / NTB Scanpix      
FAMILIE-TRØBBEL: Emma Rhys-Jones' tanter og besteforeldre har blitt utsatt for flere uhyggelige hendelser. Foto: Kieran McManus / REX / NTB Scanpix       Vis mer

Angrepene mot den utvidede familien har ført til at både Real Madrid og det walisiske fotballandslaget har tatt grep:

I slutten av september hadde Bale tre bevæpnede vakter utenfor hotellrommet i forbindelse med bortekampen mot Las Palmas på Gran Canaria, skriver The Sun.

- Dette er ikke knyttet til Bale

Mandag bekreftet Wales-trener Chris Coleman at også de har økt vaktholdet rundt lagets store stjerne denne uka.

Wales møter Østerrike på bortebane torsdag og Georgia hjemme til helgen.

- Gareth skal få den støtten han ønsker fra oss. Han heter Gareth Bale, så det vil alltid være folk som ønsker å snuse i hans privatliv, sier Coleman, ifølge Evening Standard.

- Men disse tingene er egentlig ikke knyttet til Gareth. Dette gjelder noen som er koblet til noen som er koblet til Gareth, legger Coleman til.

- Glamourmodell med penger og dop

Bakgrunnen for angrepene mot svigerfamilien og slektningene skal være en konflikt mellom Emma Rhys-Jones' kusine - den tidligere glamourmodellen Epiphany Dring - og ukjente personer.

Ifølge The Sun skal feiden ha eskalert forrige måned da denne kusina forsvant på mystisk vis angivelig med en koffert med over tre millioner kroner, i tillegg til narkotika og svært kostbare klokker. Da en av mennene bak en av ildspåsettelsene ble stilt for retten, fikk de høre at Dring skal ha blitt involvert i en narkotikaliga med røtter i Midtøsten.

The Daily Mail skriver at moren til Dring ikke har sett datteren sin på flere uker, men at hun angivelig skal ha flyttet midlertidig til sine besteforeldre i Cardiff.

Politiet tror nå at Dring, som tidligere har stilt opp som nakenmodell i en rekke magasiner, har forlatt landet. Det vurderes også om Drings mor skal få politibeskyttelse.

Bale har foreløpig ikke kommentert konflikten eller vaktholdet, men ifølge britiske aviser tar både Coleman og Bale situasjonen med stor ro.

Likevel vil ikke det walisiske landslaget ta noen sjanser.

EM-eventyr

Selv om sesonginnledningen ikke har vært helt ideell i Real Madrid-drakta, kan Bale se tilbake på en kruttsterk avslutning på fjorårssesongen og et imponerende EM med Wales.

Han scoret i straffekonkurransen da Real Madrid sikret sin 11. Champions League-triumf, og EM-eventyret tok ikke slutt før de møtte Portugal og lagkamerat Cristiano Ronaldo i semifinalen.

27-åringen scoret tre mål, og er med det landets mestscorende spiller i mesterskap gjennom tidene.

I år har han scoret tre mål på åtte kamper i alle turneringer for de hvitkledde fra den spanske hovedstaden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer