Superhelgen kvalt av varmen

Da gradestokken tippet 30 pluss trakk Toppserien inn i Telenor Arena. Ideen er ikke så dum som den høres ut

Målet var å gi kvinnefotballen drahjelp og trekke noen tusen tilskuere til Telenor Arena. I 30 varmegrader kom det (nesten) ingen.

GLISSENT: Det er ikke satsingen det er noe i veien med. Når det er 30 grader, er folk alle andre steder. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
GLISSENT: Det er ikke satsingen det er noe i veien med. Når det er 30 grader, er folk alle andre steder. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FORNEBU (Dagbladet): Ideen er god, gjennomføringsviljen strålende, men det hjelper ikke det når Oslo er varmest i Europa.

Skal du se fotball inne i 30 varmegrader må du enten være ekstremt interessert, familie, venn eller landslagstrener.

ALLE DE VAR var på plass denne lørdagen da kampoppsettet fortalte om Røa-Arna-Bjørnar, Kolbotn-Klepp og Stabæk-Sandviken. Pluss noen til. Men det er ikke nok. Det er synonymt med ingen i denne sammenhengen, der ideen var å friste noen tusen og gi Toppserien et lite løft. Og sånn sett er selvfølgelig Superhelgen 2018 en gedigen fiasko.

Evner du å se ut over det naturlige, at folk velger alt annet enn kvinnefotball når våren er blitt sommer og roper på båtliv, bading, grilling, rosévin og kalde pils, gir du konseptet en sjanse.

FOR DET ER ikke tanken og initiativet det er noe galt med. Det holder vann. Nei, det er været som er problemet. Eller tidspunktet om du vil, den siste helga i mai.

Selv om du må være værgud for å kunne spå det høytrykket som gleder oss nå er det jo gode muligheter for at været/temperaturen er bra på denne tida av året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer