Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Da hadde jeg vel bommet i 1994 også

Kristiansen svarer på Bøkkos påstand om 20 år for gamle prinsipper.

AKTUELL SOM NY TRENER? Hans Trygve Kristiansen, her sammen med Sverre Haugli, nevnes som kandidat for jobben som landslagstrener. Håvard Bøkko sa i kveld klart fra at han ikke vil trenes av Kristiansen. Det tar den tidligere suksesstreneren med knusende ro. Foto: Erik Berglund, Dagbladet
AKTUELL SOM NY TRENER? Hans Trygve Kristiansen, her sammen med Sverre Haugli, nevnes som kandidat for jobben som landslagstrener. Håvard Bøkko sa i kveld klart fra at han ikke vil trenes av Kristiansen. Det tar den tidligere suksesstreneren med knusende ro. Foto: Erik Berglund, Dagbladet Vis mer

|||
(Dagbladet): Håvard Bøkko sa tidligere i kveld oppsiktsvekkende klart fra at han ikke ønsker seg Hans Trygve Kristiansen som ny landslagstrener.

- Det eneste som er sikkert, er at Hans Trygve Kristiansen ikke blir treneren min. Treningsprinsippene hans kommer 20 år for seint, sa Bøkko til Hallingdølen.

Kristiansen, som var trener for blant annet Johan Olav Koss under den gedigne OL-suksessen på Lillehammer i 1994, tar kritikken fra Bøkko med ro.

- Da hadde jeg vel bommet i 94 også, sier han til Dagbladet.

Han vil ikke si så mye om at han nevnes som en kandidat til å ta over landslaget etter Mueller.

-  Navnet mitt er bare kommet opp av en eller annen grunn, det poppet opp i går. Jeg blir vel ofte nevnt i sånne sammenhenger.

Kristiansen vil heller ikke svare på om det er en jobb han har lyst på.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere noe rundt den trenerkabalen før noe er sikkert.

- Men er treningsprinsippene dine 20 år gamle?

- Da jeg lærte meg treningsprinsipper var mange av dem også 20 år gamle. Og flere av dem brukes ennå. Det er vel ikke treningsprinsippene i seg selv som er noe problem.

- Tar du deg nær av det han sier?

- Nei, jeg er såpass trygg på det jeg har gjort. Jeg har god overskt over hva som er gjort og hva som gjøres i dag. Men det er på en måte en håpløs diskusjon. Jeg bruker til enhver tid tilgjengelige treningsprinsipper, sier Kristiansen.

Jarle Pedersen fra Fana er en annen het kandidat til å overta jobben etter Peter Mueller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media