- Da hadde jeg vel bommet i 1994 også

Kristiansen svarer på Bøkkos påstand om 20 år for gamle prinsipper.

AKTUELL SOM NY TRENER? Hans Trygve Kristiansen, her sammen med Sverre Haugli, nevnes som kandidat for jobben som landslagstrener. Håvard Bøkko sa i kveld klart fra at han ikke vil trenes av Kristiansen. Det tar den tidligere suksesstreneren med knusende ro. Foto: Erik Berglund, Dagbladet
AKTUELL SOM NY TRENER? Hans Trygve Kristiansen, her sammen med Sverre Haugli, nevnes som kandidat for jobben som landslagstrener. Håvard Bøkko sa i kveld klart fra at han ikke vil trenes av Kristiansen. Det tar den tidligere suksesstreneren med knusende ro. Foto: Erik Berglund, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Håvard Bøkko sa tidligere i kveld oppsiktsvekkende klart fra at han ikke ønsker seg Hans Trygve Kristiansen som ny landslagstrener.

- Det eneste som er sikkert, er at Hans Trygve Kristiansen ikke blir treneren min. Treningsprinsippene hans kommer 20 år for seint, sa Bøkko til Hallingdølen.Kristiansen, som var trener for blant annet Johan Olav Koss under den gedigne OL-suksessen på Lillehammer i 1994, tar kritikken fra Bøkko med ro.

- Da hadde jeg vel bommet i 94 også, sier han til Dagbladet.

Han vil ikke si så mye om at han nevnes som en kandidat til å ta over landslaget etter Mueller.

-  Navnet mitt er bare kommet opp av en eller annen grunn, det poppet opp i går. Jeg blir vel ofte nevnt i sånne sammenhenger.

Kristiansen vil heller ikke svare på om det er en jobb han har lyst på.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere noe rundt den trenerkabalen før noe er sikkert.- Men er treningsprinsippene dine 20 år gamle?- Da jeg lærte meg treningsprinsipper var mange av dem også 20 år gamle. Og flere av dem brukes ennå. Det er vel ikke treningsprinsippene i seg selv som er noe problem.- Tar du deg nær av det han sier?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.