Da han møtte ham

For Liverpool-manager Gerard Houllier bringer kveldens bortekamp i Valencia tilbake søte minner om hans første møte med assistent Phil Thompson.

Det er Liverpools offisielle hjemmeside som bringer den rørende beretningen om hvordan Houllier først ble kjent med sin assistentmanager.

Det inntraff nemlig på Liverpools forrige tur til Valencia for fire år siden. Houllier delte managerjobben med Roy Evans, mens Phil Thompson dekket kampen som en del av pressekorpset.

Vi lar franskmannen fortelle:

- Vi møttes tilfeldigvis da jeg så ham i baren på hotellet vårt. Jeg gikk bort og sa hei, og vi pratet sammen. Selvsagt kunne jeg ikke forestille meg da at vi ville jobbe sammen i framtida, men livet er rart på den måten noen ganger, sier Houllier.

Kanskje finner de to tilbake til baren og frisker opp gamle minner, feirer eller drukner sorgene etter kveldens kamp mot John Carews Valencia?

  • Dagbladet.no følger i alle fall denne og øvrige kamper i Champions League direkte fra klokka 20.45. Selvsagt med hovedvekt på Rosenborg-Inter Milan.

    (Dagbladet.no)

GODT TEAM: Gerrard Houllier (t.v.) og Phil Thompson utfyller hverandre på sidelinja for Liverpool. I dag er de tilbake i Valencia, der de møttes første gang.