Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Da han sa: «Hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg

Kurtovic og Herrem satt ut av møte med Bryant.

STORKOSER SEG: Amanda Kurtovic sier hun kunne bodd i OL-landsbyen for alltid. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STORKOSER SEG: Amanda Kurtovic sier hun kunne bodd i OL-landsbyen for alltid. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer


LONDON (Dagbladet): Livet i OL-landsbyen kan gjøre selv regjerende verdensmestre målløse. OL-debutantene Camilla Herrem og Amanda Kurtovic fikk en av sine største opplevelser da de fikk hilse på basket-superstjerne Kobe Bryant.

- Noen av oss satt og pratet utenfor leiligheten vår i skumringen, så kom en fyr bortover med tre livvakter rundt seg. Jeg sa til Camilla: Er ikke det han derre ...? Jo, det er det, svarte hun. Vi var fortsatt litt usikre og turte egentlig ikke å glane heller. Men da han kom bort til oss og sa: «Hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg. Jeg hylte litt, sier Kurtovic til NTB.

Med andre ord - 21-åringen har det temmelig perfekt om dagen.

- Jeg klarer ikke å forklare det annet enn å si at det er helt, helt fantastisk. Jeg er så glad for å få oppleve dette i en alder av 21 år. Jeg er målløs, sier hun til Dagbladet.

- Kunne bodd her alltid - Hva er det som gjør sterkest inntrykk?

- Det er atmosfæren, hvordan stemningen er, alle de folkene. Det er så rent, ja, jeg kunne bodd her for alltid, sier Kurtovic.

Men leiligheten i OL-landsbyen er til låns. Og tross alt er det egen innsats som er det viktigste.

- Det er lov å titte litt, men det handler om å tenke at jeg er her for å spille håndball. Jeg er her av en grunn, og må ikke glemme det.

- Du er ikke her på autografjakt?

- Nei, det tror jeg at jeg skal holde meg unna, sier Kurtovic.

Husker pappas råd Og i bakhodet hører hun fortsatt avskjedsordene fra pappa og håndballtrener Marinko Kurtovic:

- Det viktigste rådet pappa ga meg før jeg dro, var: «Ikke glem hvorfor du er der!». Og jeg vet at det skjer mye rundt, men jeg synes det har gått bra på treningene, og så gleder jeg meg til å komme i gang i morgen.

Norge spiller sin første OL-kamp i morgen kveld klokka 22.15 norsk tid. Motstander er ingen ringere enn Frankrike, som Norge slo i VM-finalen i Brasil i desember.

- Vi kan love masse innsats og glede, og vi skal f... meg slåss helt til siste sekund. Så håper jeg det holder, sier Amanda Kurtovic.

DRØMMEDUO: De amerikanske basketstjernene LeBron James (t.v.) og Kobe Bryant er blant de aller største stjernene i London-OL. Camilla Herrem og Amanda Kurtovic var helt i hundre da de fikk møte Bryant. Foto: Diego Azubel,   EPA / NTB scanpix
DRØMMEDUO: De amerikanske basketstjernene LeBron James (t.v.) og Kobe Bryant er blant de aller største stjernene i London-OL. Camilla Herrem og Amanda Kurtovic var helt i hundre da de fikk møte Bryant. Foto: Diego Azubel, EPA / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media