Da hun lurte på hvorfor pappa ikke spilte fotball, ble det for mye for Suarez

- Det gjorde vondt.

VONDT: Luis Suarez forteller om den vanskelige tiden borte fra fotballen, og hvor vondt det var å måtte forklare for datteren hvorfor han ikke hadde lov til å spille. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO / NTB SCANPIX
VONDT: Luis Suarez forteller om den vanskelige tiden borte fra fotballen, og hvor vondt det var å måtte forklare for datteren hvorfor han ikke hadde lov til å spille. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Suarez er omsider tilbake på fotballbanen etter den fire måneder lange utestengelsen han fikk for å bite Giorgio Chiellini i sommer.

Uruguayaneren har så langt vært stille om hva han har tenkt og gjort i tiden hvor han var suspendert, men nå tar superspissen bladet fra munnen i et lengre intervju med spansk radio ifølge avisa Mundo Deportivo.

- Vondt 27-åringen snakker blant annet ut om hvordan datteren hans, Delfina, ikke forsto hvorfor pappa ikke spilte fotball.

- Det gjorde veldig vondt å høre min datter, som er tre år, når hun spør meg: «Pappa, hvorfor spiller du ikke fotball?». Jeg følte meg ikke lenger som en profesjonell spille på grunn av en feil jeg gjorde. At hun stilte meg det spørsmålet gjorde veldig vondt. Jeg forklarte for henne at jeg hadde gjort en feil, og at hennes pappa også er et menneske som kan gjøre feil, sier Suarez.

Han forteller også om øyeblikket da hans agent, Pere Guariola, ringte ham opp for å fortelle at overgangen til Barcelona var i boks. En avgjørelse han kommer til å være takknemlig for i lang tid.

- Da Pere ringte meg og sa at jeg var klar for Barcelona kunne jeg ikke tro at det var sant. Jeg begynte å gråte. Jeg tenkte at det som skjedde med Chiellini hadde kunnet ødelegge alt. Men klubben anstrengte seg virkelig for min skyld, og det kommer jeg til å verdsette resten av livet. Dårlig start Tilbake på banen eller ei, Suarez har ikke hatt noen lysende start på Barcelona-karrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer