- Da jeg dro fra Glasgow, var det med en vond følelse

Men etter den norske jubeluka er situasjonen annerledes.

PÅ VEI TIL SKOTTLAND: Stefan Johansen forlot i formiddag Thon Hotel i Sandvika og satte kurs mot Glasgow. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
PÅ VEI TIL SKOTTLAND: Stefan Johansen forlot i formiddag Thon Hotel i Sandvika og satte kurs mot Glasgow. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): For halvannen uke siden ble Stefan Johansens (24) Champions League-drøm knust av Malmö og scoringene til Jo Inge Berget. Torsdag og søndag kjempet duoen side om side, i seirene mot Bulgaria (0-1) og Kroatia (2-0).

Det bidro til norsk landslagsfotballs beste langhelg på mange år. På vei ut av Norges hotell i Sandvika i formiddag innrømmer Johansen at kontrastene knapt kunne vært større.

- Da jeg dro fra Glasgow, var det med en vond følelse etter å ha røket ut av Champions League. Nå kan i alle fall jeg komme tilbake med en god følelse, forteller Johansen til Dagbladet.

Etterlengtet opptur Mens noen av landslagskameratene forlot spillerhotellet kun timer etter bragden mot Kroatia i går, dro andre tilbake til sine respektive klubber i dag tidlig.

Idet Johansen kommer ut av heisen sammen med forloveden Pernille for å sjekke ut, nærmer klokka seg 12.00.

- Er jeg den siste her, eller? spør Johansen og smiler.

Mannen som blir omtalt som Norges aller beste spiller har hatt noen velfortjente timer på øyet. Etter tidvis å ha herjet med La Liga-stjernene Luka Modric (Real Madrid) og Ivan Rakitic (Barcelona) i går kveld, kunne Johansen sove godt og lenge med god samvittighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.