- Da jeg signerte var det ingen som fortalte om økonomisk krise

Jon Knudsen gikk fra en økonomisk plaget klubb til en annen.

OPPSIGELSESBREV: Stabæk-keeper og tidligere landslagskeeper, Jon Knudsen, forlater Telenor Arena etter et møte med ledelsen i fotballklubben Stabæk i fjor høst. Knudsen fikk oppsigelsesbrev fra den kriserammede klubben. Foto: Cornelius Poppe / NTB SCANPIX
OPPSIGELSESBREV: Stabæk-keeper og tidligere landslagskeeper, Jon Knudsen, forlater Telenor Arena etter et møte med ledelsen i fotballklubben Stabæk i fjor høst. Knudsen fikk oppsigelsesbrev fra den kriserammede klubben. Foto: Cornelius Poppe / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Jon Knudsen tjente Stabæk i 12 år før han i fjor høst fikk oppsigelsbrev av Bærums-klubben.

I januar skrev han under på en toårskontrakt med FFK, og kort tid etter at kontrakten ble underskrevet kom det frem at Fredrikstad FK trues av konkurs.

- Det blie litt «deja vu». Dette hadde jeg jo vært med på før. Da jeg signerte var det ingen som fortalte om økonomisk krise. De røk vel ikke 15 mill i minus på å hente meg, sier Knudsen til Demokraten og smiler.

- Det kom like overraskende på meg som på alle andre. Nå er det forhåpentligvis under kontroll og vi kan bruke all energi på å prestere på banen, sier den tidligere landslagskeeperen.

På søndag sesongdebuterer Fredrikstad og Knudsen på hjemmebane. På motsatt banehalvdel står Stabæk.

- Jeg legger ikke skjul på at det blir litt rart. I tillegg til at jeg skal debutere på hjemmebane skjer det attpåtil mot gamleklubben. Sånn er livet som fotballspiller, sier Knudsen.