Da Kai (5) spurte Rooney om han kunne slå hjul svarte 29-åringen slik

Oppfylte femåringens ønske.

SPURTE PAPPA: Sønnen Kai (5) spurte pappa Wayne Rooney om ikke han også kunne slå hjul - og det svarte 29-åringen med å gjøre mot Skottland. Foto: Instagram / NTB Scanpix
SPURTE PAPPA: Sønnen Kai (5) spurte pappa Wayne Rooney om ikke han også kunne slå hjul - og det svarte 29-åringen med å gjøre mot Skottland. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha scoret sitt andre for kvelden mot Skottland tirsdag, feiret Wayne Rooney med å slå hjul.

Mange tenkte kanskje akrobatikken kom av at 29-åringen nå bare er fire mål fra å bli tidenes toppscorer for England, men United-spilleren forklarer i dag at det handlet om noe helt annet. 

For Kai Grunnen er rett og slett at sønnen Kai (5) har spurt pappa om han ikke kunne slå et hjul for ham. Og som pappaer flest, ønsket han å oppfylle ønsket til sin sønn.

Etter å ha fastsatt stillinga til 3-1 mot naborival Skottland, følte Wayne Rooney at det passet seg.

- Mange har spurt meg om hvorfor jeg feiret målet mitt mot Skottland med å slå hjul. Det var fordi sønnen min Kai har gjort det en del i det siste, og har spurt meg om ikke jeg også kan gjøre det, forklarer 29-åringen til en video han har lagt ut på Instagram i dag.

- Her slår han hjul i spillertunnelen før Englands kamp mot Slovenia, skriver Rooney videre.

Videoen viser hvordan femåringen står konsentrert i spillertunnelen, ikledd en Englands-drakt med nummer 100 på ryggen - antallet landskamper Rooney nådde mot Slovenia. Etter å ha danset litt fra seg, tar han sats og slår et hjul bak ryggen på lillebror Klay, som også ventet i spillertunnelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer