Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Kai (5) spurte Rooney om han kunne slå hjul svarte 29-åringen slik

Oppfylte femåringens ønske.

SPURTE PAPPA: Sønnen Kai (5) spurte pappa Wayne Rooney om ikke han også kunne slå hjul - og det svarte 29-åringen med å gjøre mot Skottland. Foto: Instagram / NTB Scanpix
SPURTE PAPPA: Sønnen Kai (5) spurte pappa Wayne Rooney om ikke han også kunne slå hjul - og det svarte 29-åringen med å gjøre mot Skottland. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha scoret sitt andre for kvelden mot Skottland tirsdag, feiret Wayne Rooney med å slå hjul.

Mange tenkte kanskje akrobatikken kom av at 29-åringen nå bare er fire mål fra å bli tidenes toppscorer for England, men United-spilleren forklarer i dag at det handlet om noe helt annet. 

For Kai Grunnen er rett og slett at sønnen Kai (5) har spurt pappa om han ikke kunne slå et hjul for ham. Og som pappaer flest, ønsket han å oppfylle ønsket til sin sønn.

Etter å ha fastsatt stillinga til 3-1 mot naborival Skottland, følte Wayne Rooney at det passet seg.

- Mange har spurt meg om hvorfor jeg feiret målet mitt mot Skottland med å slå hjul. Det var fordi sønnen min Kai har gjort det en del i det siste, og har spurt meg om ikke jeg også kan gjøre det, forklarer 29-åringen til en video han har lagt ut på Instagram i dag.

- Her slår han hjul i spillertunnelen før Englands kamp mot Slovenia, skriver Rooney videre.

Videoen viser hvordan femåringen står konsentrert i spillertunnelen, ikledd en Englands-drakt med nummer 100 på ryggen - antallet landskamper Rooney nådde mot Slovenia. Etter å ha danset litt fra seg, tar han sats og slår et hjul bak ryggen på lillebror Klay, som også ventet i spillertunnelen.

Kan bli tidenes PL-scorer mot Arsenal Wayne Rooney har vist svært god form på det engelske landslaget i det siste, og har scoret tre mål på de siste to kampene.

I morgen spiller Manchester United borte mot Arsenal. Ifølge Daily Mail er Arsenal et av de lagene Rooney scorer mest mot, bare mot Aston Villa har han scoret flere.

Den engelske avisen at hvis 29-åringen scorer på Emirates i morgen, går han forbi Robbie Fowler som den Premier League-spilleren som har scoret flest mål mot Arsenal.

At Rooney kan å score husker nok mange Arsenal-fans særlig godt fra 2011, da han scoret tre mål i 8-2-seieren.

Wayne Rooney har scoret ti Premier League-mål mot Arsenal, åtte av dem som United-spiller.

Arsenal - Manchester United kan du følge i vårt fotballstudio i morgen fra kl. 18.30!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling