AVKLEDD: Zinedine Zidane burde nok vurdere en ny dressleverandør. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/Shutterstock
AVKLEDD: Zinedine Zidane burde nok vurdere en ny dressleverandør. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/ShutterstockVis mer

Da kampen stod til terningkast to, sørget Zidanes bukser for litt action

Viste hud i semifinalen.

•Manchester City - Real Madrid 0-0

(Dagbladet): Manchester City holdt Real Madrid unna gjennom kveldens semifinalekamp, mye takket være to feberredninger av Joe Hart mot slutten av kampen.

Men det var ikke bare Real Madrid-spillerne på banen som var uheldige på Etihad Stadium, tirsdag kveld. Også Real-treneren, Zinedine Zidane, var i det samme hjørnet.

For det var ikke mye som ble levnet til fantasien da franskmannen beveget seg så mye rundt, at buksa revnet og man kunne se hele innsiden av Zidanes lår.

Det kan godt tenkes at Zidane burde bytte dressleverandør, for da det spanske laget møtte Wolfsburg tidligere i Champions League, skjedde akkurat det samme. Da under litt hyggeligere omstendigheter, da Ronaldo sørget for at hjemmelaget vant - og gikk til semifinalen.

Annet fokus På pressekonferansen etter kampen, ble det ikke overraskende fokusert på Ronaldo og Benzemas skader - ikke den avkledde treneren.

- Vi valgte å ikke gamble med Ronaldo. Når det gjelder Benzema, tok vi sjansen, men måtte ta ham av, sa den franske treneren etter kampen.

Hadde Real Madrid tatt sjansen på å bruke Ronaldo, mener Viasat-studioet at resultatet kunne vært et helt annet.

- Hadde Ronaldo spilt, hadde han satt de ballene i mål, mente studioet, om de to store sjansene City-keeper Joe Hart reddet på slutten.

Onsdag venter returkampen på Santiago Bernabeu.

VISTE HUD: Zidane var så aktiv på sidelinja at buksa revnet. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/Shutterstock
VISTE HUD: Zidane var så aktiv på sidelinja at buksa revnet. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.