Da Karma-Jansrud og Afrika-Torbjørnsen tok bølgen for King Kenny

En av verdens beste storslalåmkjørere ble ekstremt lykkelig da Liverpool slo Chelsea. Det ble en talentspeider jeg kjenner også.

SNART DIN TUR: 123 renn uten å ha klatret til topps til tross, Kjetil Jansrud kan fort ta VM-gull i storslalåm. Foto: JOE KLAMAR/AFP
SNART DIN TUR: 123 renn uten å ha klatret til topps til tross, Kjetil Jansrud kan fort ta VM-gull i storslalåm. Foto: JOE KLAMAR/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SK 7111 Oslo-Faro - mandag 7. februar:

SØNDAG ETTERMIDDAG SENDTE jeg en sms-gratulasjon til en skiløper som liker god mat, som jobber meget seriøst og som fort kan være verdensmester i neste uke. Samtidig ba jeg om en setning der han på sedvanlig og finurlig Jansrud-vis skulle sette ord på form og muligheter inn mot VM i Garmisch Partenkirchen. Ja, jeg vet at Kjetil har kjørt 123 verdenscuprenn uten å vinne en eneste gang, men en gang må jo være den første.

For det er ikke ferdighetene, viljen eller motet det kommer an på lenger - det er flyten og marginene.

At Kjetil Jansrud kan bli verdensmester i storslalåm er det derfor ingen grunn til å tvile på.

Svaret kom etter et par timer:

«TAKK FOR DET, Morten. Jeg håper jeg kan ta steget opp snart selv. I VM betyr ikke resultatet her (Hinterstoder) noe som helst. Men det er godt å se at formen er god og at toppfarten min er høy. Hehe. Vanskelig å komme på en god one-liner her. Men jeg tror veldig på karmapolitiet, både på godt og vondt, og håper det gir utslag i VM-storslalåmen.

Forresten, helt enig: Carroll for 35 mill. er forferdelig. Men Suarez blir en hit for oss!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer