Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Da kjøper vi Rade Prica

Stabæks Jörgen Lennartsson spøkte med Gunnarsson-salg.

GOD STEMNING: Trenerne Jørgen Lennartson (t.v.) og Janne Jönnsson tar hverandre i hånda etter kampslutt i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Rosenborg på Telenor Arena i kveld.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
GOD STEMNING: Trenerne Jørgen Lennartson (t.v.) og Janne Jönnsson tar hverandre i hånda etter kampslutt i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Rosenborg på Telenor Arena i kveld. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis Veigar Páll Gunnarson blir solgt til Rosenborg, skal vi gå rundt i Bærum med bøsser for å kunne kjøpe Rade Prica til Stabæk, sa Stabæk-trener Jörgen Lennartsson spøkefullt etter 2-1-seieren over RBK søndag.

Svensken var riktig nok rask med å tillegge:

- Jeg har respekt for de økonomiske realitetene, og jeg har ingen vetorett når det gjelder hvilke spillere vi skal beholde. Dette var i hvert fall en viktig og sterk seier av oss, sa Lennartsson til NTB.

Veigar Páll Gunnarson scoret ikke mål, men var spilleren i fokus etter kampen. Var han med på å slå sin neste arbeidsgiver? Spørsmålet ble gjentatt til det kjedsommelige.

- Det har vært en masete uke. Et klubbskifte er ikke opp til meg. Snakk med klubbene, sa Gunnarsson.

Vegar Eggen Hedenstad er også koblet til Rosenborg.

- Det er jo klubbene som eventuelt forhandler, men jeg kan bare si at jeg trives godt i Stabæk. Veldig godt. Og det er jeg som til slutt bestemmer hvor jeg skal spille, konkluderte Hedenstad, som kom rett fra influensasengen til kampen mot RBK.

Klare og tydelige var RBK-trener Jan Jönsson og sportslig leder Erik Hoftun på ett punkt:

- Vi har sagt og kan gjenta at vi vil forsterke laget. Med hvem er det for tidlig å si noe om.

(NTB)