Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsene Wenger-kritikken:

Da Koscielny måtte ut med skade skulle en annen overtatt kapteinsbindet. Hvem som fikk det, aner ikke engang Wenger

Manageren vet ikke hvem som tok ansvaret i andreomgangen.

MÅTTE UT MED SKADE: Arsenal-kaptein Laurent Koscielny måtte ut med en skade under kapen mot Manchester City, søndag. Hvem som overtok kapteinsbindet? Ingen. Foto: Robin Jones/Digital South/REX/Shutterstock
MÅTTE UT MED SKADE: Arsenal-kaptein Laurent Koscielny måtte ut med en skade under kapen mot Manchester City, søndag. Hvem som overtok kapteinsbindet? Ingen. Foto: Robin Jones/Digital South/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): I helga tok Arsenal i mot Manchester City på Emirates Stadium. Kampen endte 2-2 etter at Shkodran Mustafi reddet poeng etter 53 minutter etter at hjemmelaget fikk en marerittstart. Men det var ikke bare ytterligere to poeng Arsenal gikk glipp av på hjemmebane.

For midtveis i kampen måtte kaptein Laurent Koscielny forlate banen etter å ha blitt skadet.

Inn kom Gabriel Paulista, men verken han eller noen av de ti andre på banen hadde tatt over kapteinsbindet til Koscielny da andreomgangen ble blåst i gang.

- Ingen spurte meg

Vanligvis får en medspiller overta kapteinsbindet om kapteinen selv må byttes. Men på søndag glemte altså Arsenal dette.

Og da manager Arsène Wenger måtte svare på hvem som fikk kapteinsbindet, styrket svaret hans kritikerne som mener Arsenal for tiden er et lag som mangler lederskap.

- Jeg husker ikke. Det er et godt spørsmål. Ingen spurte meg hvem som skulle være kaptein, svarte Wenger ifølge den britiske avisa Telegraph da pressen lurte på hvem som ble kaptein da Koscielny gikk av.

Ifølge avisa er det klare regler på at lagene til enhver tid skal ha en kaptein på banen, og Arsenal blir trolig minnet på dette framover.

Kryptisk Wenger-beskjed

Franske Wenger har de seneste månedene fått mye kritikk av både egne fans og andre fotballinteresserte. Supporterne er splittet i spørsmålet om Wenger burde ta hatten og gå eller ei, mens ekspertene mener Wenger styrer sin egen skjebne og at han har tillit hos Arsenal-eierne.

For en drøy måned siden kom klubben selv med en kryptisk Wenger-beskjed på sine nettsider.

- Vi er klare over det nåværende fokus på klubben og forstår debatten. Vi respekterer fansens ulike syn, men vi vil alltid gjøre det som er best for klubben på lang sikt. Arsène har kontrakt ut sesongen. Eventuelle avgjørelser vil bli kommunisert når ting er klart, skrev styreleder Sir Chips Keswick på nettsida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media