FEIRING: Cesc Fabregas scoret to og sikret ligacup-avansement for Chelsea. Etter den andre scoringen løp han over halve banen for å feire med fansen. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix
FEIRING: Cesc Fabregas scoret to og sikret ligacup-avansement for Chelsea. Etter den andre scoringen løp han over halve banen for å feire med fansen. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Da Leicester-spilleren fikk rødt kort, våknet Chelsea og Fabregas: - Håper journalistene holder kjeft nå

Spanjolen løp over halve banen for å takke supporterne etter snuoperasjonen. 

  • Leicester - Chelsea 2-4

(Dagbladet): Leicester så lenge ut til å ha full kontroll mot Chelsea i den tredje runden av ligacupen i England.

Shinji Okazaki banket inn to scoringer på 17 minutter og så ut til å forverre Chelsea-nedturen med en tidlig ligacup-exit.

Men halvveis ut i kampen skjedde det noe med Cesc Fabregas og resten av stjernegalleriet til Chelsea:

Først scoret Gary Cahill i det 45. minutt, deretter fulgte Cesar Azpilicueta opp med en vakker volleyscoring fem minutter etter hvilen. Så ble det stille i 40 minutter før Leicester-spiller Marcin Wasilewski plantet en albue rett i ansiktet på Diego Costa.

SÅ RØDT: Leicester-spiller Marcin Wasilewski ble sendt i garderoben etter en stygg albue. Foto: David Davies / PA / NTB Scanpix
SÅ RØDT: Leicester-spiller Marcin Wasilewski ble sendt i garderoben etter en stygg albue. Foto: David Davies / PA / NTB Scanpix Vis mer

Han ble belønnet med sitt andre gule kort og ble dermed sendt i garderoben mens resten av spillerne gjorde seg klar for ekstraomganger.

Da gikk det plutselig fort i svingene igjen på King Power Stadium. Anført av Cesc Fabregas, som har fått svært lite spilletid denne sesongen, vartet bortelaget opp med strålende angrepsspill.

Vakker angrepsfotball

Nevnte Costa spilte til Eden Hazard, som flikket ballen videre til Fabregas. Spanjolen var sikker og plasserte ballen i hjørnet.

To minutter senere fastsatte midtbanespilleren sluttresultatet til 4-2 etter å ha dempet ballen på brystet og banket den i mål.

– Jeg synes det var litt urettferdig at de fikk de to scoringene tidlig. Det var kanskje noen tabber av oss, men alt i alt synes jeg vi var gode, sier matchvinneren til Sky Sports.

Midtbanespilleren, som har lenge vært linket bort fra London-klubben, løp over hele banen etter scoringen for å feire med Chelsea-fansen.

Etter kampen kom Fabregas med en klar beskjed til alle som skriver negativt om han og Chelsea:

- Forhåpentligvis vil dette få enkelte journalister som prater dritt hele tiden til å holde kjeft. De burde heller fokusere på at Chelsea vinner kamper.