Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Liverpool-legende stilte opp i klær fra rivalen, havnet han i twitter-krig med Leicester-spiller

Jamie Carragher og Danny Simpson slengte kommentarer fram og tilbake.  Så kastet John Arne Riise seg på.

IRRITERT: Jamie Carragher klarte ikke å la være å svare da han fikk kritikk av Leicester-spiller Danny Simpson. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Jamie Carragher klarte ikke å la være å svare da han fikk kritikk av Leicester-spiller Danny Simpson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det var mange som hevet øyenbrynene da det dukket opp bilder av Liverpool-legende Jamie Carragher i Everton-utstyr denne uka.

Carragher hadde blant annet på seg en overdel med Everton-logoen i forbindelse med en treningsøkt arrangert av Sky Sports. En av dem som reagerte var Leicester-spiller Danny Simpson.

«Jeg må bare få det ut. Ikke vondt ment, men jeg tror aldri jeg ville sett Neville på trening i en Manchester City-overdel», skrev Simpson på Twitter, og siktet til Jamie Carraghers faste ekspert-partner Gary Neville.

Carragher hadde tidligere denne uka vært kritisk til Leicester-spillernes innsats i kampen mot Liverpool, som han mente var totalt fraværende før Ranieri fikk sparken. Carragher mer enn antydet at spillerne først gjorde en innsats med manager borte.

«Var det verre enn måten dere løp rundt på denne mandagen?!!», skrev Carragher tilbake, og siktet dermed igjen til Leicester-spillernes innstilling i 3-1-seieren over Liverpool.

I TWITTER-FEIDE: Danny Simpson mobber Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
I TWITTER-FEIDE: Danny Simpson mobber Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Kom igjen Jamie, er det ikke din jobb å sjekke statistikken. Er vi ikke bare en gjeng middelmådige spillere som vant den beste ligaen i verden», svarte Simpson, før han seinere skrev:

Vant aldri Premier League

«Jeg respekterer meningene dine, og som forsvarsspiller ser jeg opp til deg og det du har oppnådd. Men jeg har vunnet ligaen, det har ikke du».

Jamie Carragher opplevde aldri å vinne Premier League-tittelen med Liverpool i løpet av sine 17 sesonger i klubben.

«Trodde du hadde mer å komme med? Er du som de latterlige spillerne i Manchester United som skryter over å ha vunnet titler etter å ha spilt fem kamper i løpet av en sesong? Det er stillhet rundt Sevilla», skrev Carragher, som fikk et bilde av Simpson som holder Premier League-tittelen tilbake med teksten:

«Ja, latterlige Manchester United-spillere som holder denne tittelen».

Spillermøte

Med «Sevilla» mente Carragher at det ryktes at Leicester-spillerne hadde et møte med klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha i spanske Sevilla, i forbindelse med åttedelsfinalen i Champions League. I dette møtet skal de ha uttrykt bekymring over Ranier, som 24 timer etterpå fikk sparken.

Gary Neville kunne heller ikke dy seg, og begynte også å blande seg inn i «krigen» i sosiale medier.

«Wooooahhh! Jeg kommer rett fra møte og så tar alt av», skriver Neville.

Tidligere Liverpool-back John Arne Riise har også kastet seg på. Ikke overraskende tar han Carraghers side i krangelen.

Det er høyst tvilsomt om siste ord i denne diskusjonen er sagt. Under kan du lese deler av Twitter-duellen:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media