Da Liverpool-legende stilte opp i klær fra rivalen, havnet han i twitter-krig med Leicester-spiller

Jamie Carragher og Danny Simpson slengte kommentarer fram og tilbake.  Så kastet John Arne Riise seg på.

IRRITERT: Jamie Carragher klarte ikke å la være å svare da han fikk kritikk av Leicester-spiller Danny Simpson. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Jamie Carragher klarte ikke å la være å svare da han fikk kritikk av Leicester-spiller Danny Simpson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det var mange som hevet øyenbrynene da det dukket opp bilder av Liverpool-legende Jamie Carragher i Everton-utstyr denne uka.

Carragher hadde blant annet på seg en overdel med Everton-logoen i forbindelse med en treningsøkt arrangert av Sky Sports. En av dem som reagerte var Leicester-spiller Danny Simpson.

«Jeg må bare få det ut. Ikke vondt ment, men jeg tror aldri jeg ville sett Neville på trening i en Manchester City-overdel», skrev Simpson på Twitter, og siktet til Jamie Carraghers faste ekspert-partner Gary Neville.

Carragher hadde tidligere denne uka vært kritisk til Leicester-spillernes innsats i kampen mot Liverpool, som han mente var totalt fraværende før Ranieri fikk sparken. Carragher mer enn antydet at spillerne først gjorde en innsats med manager borte.

«Var det verre enn måten dere løp rundt på denne mandagen?!!», skrev Carragher tilbake, og siktet dermed igjen til Leicester-spillernes innstilling i 3-1-seieren over Liverpool.

«Kom igjen Jamie, er det ikke din jobb å sjekke statistikken. Er vi ikke bare en gjeng middelmådige spillere som vant den beste ligaen i verden», svarte Simpson, før han seinere skrev:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer