Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Løseth feilet tok Ragnhild Mowinckel ansvar

Ble nummer sju.

NUMMER SJU: Det så lenge bra ut, men Mowinkel måtte til slutt ta til takke med en sjuendeplass. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NUMMER SJU: Det så lenge bra ut, men Mowinkel måtte til slutt ta til takke med en sjuendeplass. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Nina Løseth (27) startet godt, men skuffet stort på sitt andre forsøk i dagens storslalåmrenn. I stedet ble Ragnhild Mowinkel (23) den store overraskelsen i dag.

Mowinkel gasset på for fullt fra start, og etter å først ha tapt litt tid i midten av bakken, klinte hun til på slutten. Det endte opp med en svært god tid og en foreløpig ledelse.

Hun ble tatt igjen underveis, og var svært nære en pallplassering. Det ble til slutt en sjuendeplass for Mowinkel, som tok ansvar da Løseth ikke fikk det til å funke. Det er Mowinkels beste storslalåmplassering gjennom tidene.

Løseth ble nummer 17.

Shiffrin skuffet I den første omgangen var det flere som kjørte ut, og heller ikke i den avgjørende omgangen klarte alle å fullføre rennet.

Den første som kjørte ut i andre omgang ble Carmen Thalmann fra Østerrike. Også Wendy Holdener fra Sveits falt i dagens renn i Jesna, Slovakia.

Michaela Shiffrin har vunnet de sju siste slalåmrennene på damesiden, og var i utgangspunktet en storfavoritt. I dag gikk det ikke helt veien, og alpintstjerna endte som nummer.