I DÅRLIG FORM: Louis Van Gaal har bedt venstrebacken Luke Shaw, verdens fjerde dyreste forsvarer, måtte trene alene med et spesialprogram i går. Foto: NTB Scanpix
I DÅRLIG FORM: Louis Van Gaal har bedt venstrebacken Luke Shaw, verdens fjerde dyreste forsvarer, måtte trene alene med et spesialprogram i går. Foto: NTB ScanpixVis mer

Da Louis Van Gaal fikk se formen til rekordkjøpet Luke Shaw, ble han forferdet

Verdens dyreste tenåring satt på spesialtreningsprogram.

(Dagbladet): Den nyansatte Manchester United-manageren Louis Van Gaal har allerede havnet i en aldri så liten disputt med sin gamle undersått fra Barcelona-tida, José Mourinho.

Den frittalende portugiseren uttalte nemlig sist uke at han ikke ville kjøpe stortalentet til Chelsea fordi Shaws lønnskrav ville «ødelagt Chelsea».

19-åringen får nemlig etter rapportene å dømme rundt én million kroner i ukelønn på Old Trafford etter sommerens overgang fra Southampton verdt over 300 millioner kroner.

Men en million i uka i lønn eller ei; britiske The Times melder at Louis Van Gaal var forferdet over Shaws form da han sist uke meldte seg til  tjeneste foran Manchester Uniteds USA-turné.

Han skal ikke klart å skjule sin misnøye over at venstrebacken hadde klart å bli i så dårlig form i løpet av de to ukene med ferie han var innvilget etter VM-fadesen med det engelske landslaget.

- Luke trenger å komme i form, for han er ikke i særlig god form. Han kan ikke prestere slik jeg vil at han skal prestere. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ser det jeg ser, sa Van Gaal på en pressekonferanse i natt, ifølge Daily Mail.

Nederlenderen har ifølge avisa dermed satt verdens dyreste tenåring på et spesialtreningsprogram for å få ham i form til serieåpningen mot Swansea den 16. august. Under nattas trening måtte han trene alene.

- Jeg har snakket med ham og han trenger å trene alene med et spesialprogram. Han har sagt seg enig i dette, så får vi se hvor lang tid det vil ta.

Shaw fikk sin første landskamp for England i februar i år. Under sommerens fotball-VM ble han mesterskapets yngste med spilletid, da han spilte 90 minutter for England mot Costa Rica.