Da Luis Suarez og de andre reiste seg for å høre nasjonal­sangen, skjønte de ingenting

Gikk på smell mot Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mexico - Uruguay 3-1 (1-0)

(Dagbladet): Copa America er i gang i USA, og søndagens siste kamp gikk mellom Mexico og Uruguay i Phoenix. Tradisjonen tro reiste spillere, lagledere og publikum seg før avspark da landenes to nasjonalsanger skulle spilles.

Men her gikk det ikke helt etter planen for arrangørene.

Da det var Uruguays tur, var det nemlig en helt annen låt som ble spilt over høytaleranlegget på University of Phoenix Stadium.

Feil I stedet for Uruguays «Himno Nacional de Uruguay», var det Chiles nasjonalsang som ble spilt. Dette fikk ifølge TV-bildene spillerne til å gruble over hva som foregikk.

Ifølge avisa New York Daily News, så spesielt Barcelona-stjerna Luis Suarez ut som et spørsmålstegn. Og det var ikke bare spillerne som reagerte.

ESPNs fotballjournalist Tom Marshall, som var til stede på pressetribunen, kunne fortelle at flere fra den uruguayanske delegasjonen ble forbanna over feiltakelsen.

- Uruguayansk presse er på ingen måte fornøyd på pressetribunen. Og det med god grunn, skriver han på Twitter.

To røde og fire mål Heller ikke det som skjedde ute på banen ga uruguayanerne mye å juble for. Allerede etter fire minutter stok meksikanerne ledelsen etter et selvmål av Alvaro Pereira, og denne ledelsen holdt seg til pause. Det ble ikke bedre at av de blåkleddes Matias Vecino fikk det røde kortet like før pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer