HUMOR I HVERDAGEN: Tilskuere med humoristisk sans kom til unnsetning da lyset gikk under fredagens baseballkamp på Yankee stadion. De prøvde å lyse opp stadion med mobilene sine.

Tusenvis av tilskuere aktiverte lommelyktfunksjonen på mobiltelefonen og holdt den opp, til stor munterhet, mens lysanlegget måtte startes om igjen. Foto: Elsa/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
HUMOR I HVERDAGEN: Tilskuere med humoristisk sans kom til unnsetning da lyset gikk under fredagens baseballkamp på Yankee stadion. De prøvde å lyse opp stadion med mobilene sine. Tusenvis av tilskuere aktiverte lommelyktfunksjonen på mobiltelefonen og holdt den opp, til stor munterhet, mens lysanlegget måtte startes om igjen. Foto: Elsa/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Da lyset gikk fant tilskuerne på noe lurt

Stor humor på Yankee stadion.

Tilskuere med humoristisk sans kom til unnsetning da lyset gikk under fredagens baseballkamp på Yankee stadion. De prøvde å lyse opp stadion med mobilene sine.

Tusenvis av tilskuere aktiverte lommelyktfunksjonen på mobiltelefonen og holdt den opp, til stor munterhet, mens lysanlegget måtte startes om igjen.

Det skjedde i 12. omgang av det som ble den lengste kamp spilt på nye Yankee stadion og den mest langvarige i gjestene Boston Red Sox' historie. Først etter seks timer og 49 minutter med baseball og 16 minutter med lystrøbbel kunne Red Sox juble for seier 6-5 over New York Yankees etter 10 ekstraomganger. Da var klokka nesten kvart over to lørdag morgen i Bronx.

Red Sox holdt på å slå erkerivalen i ordinær tid. Chase Headleys homerun utlignet til 3-3 med to mann ute i 9. omgang. Red Sox tok ledelsen igjen i 16. og 18. omgang, men begge ganger utlignet Yankees i sin del av omgangen. Den ene gangen var det ved Mark Teixeira, som dermed feiret 35-årsdagen ettersom klokka var over midnatt.

Først femte gang gjestene tok ledelsen, i 19. omgang, var det for godt.

- Det var bare én kamp, men det føltes som seks. Det er bare å se framover, sa Yankees-manager Joe Girardi.

Han trengte ikke å se særlig langt. Da kampen var over, var det mindre enn 11 timer til lagene møtes igjen.

(NTB)