Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Martin ga Roar kokos

- Egentlig min feil, sier Roar Strand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En av de store duellene i kveldens seriefinale, kan bli Branns Martin Andresen mot Rosenborgs Roar Strand.

Den rutinerte midtbaneduoen har utkjempet sine slag tidligere, og best av alt huskes kanskje episoden der Andresen festet grepet rundt nakken på Strand og ga ham det vi på godt norsk kaller «kokos».

I dagens papirutgave av Dagbladet mimrer de to om situasjonen:

- Jeg husker den. Jeg var på vei igjennom til det jeg mente kunne bli en målsjanse da han obstruerte meg. Jeg fikk tak rundt halsen hans, vi løp sammen mot sida, og ramlet overende. Han fikk gult kort - helt fortjent... Det føltes ikke så ille der og da, det så verre ut på TV, sier Martin Andresen.

- Det er en historie som i ettertid ofte er blitt trukket fram igjen her i Rosenborg, og som vi har det morsomt med. Det var egentlig min feil, for jeg hindret han i å kontre, men det er sånn som kan skje. Vi er gode venner, sier Roar Strand.

• Les det store intervjuet med Andresen og Strand i Dagbladet i dag!

• Se video av situasjonen på YouTube!

• Følg Tippeligaen direkte på live.dagbladet.no i kveld!

TØFFE TAK: Det snakkes fortsatt om den gangen daværende Stabæk-spiller Martin Andresen festet jerngrepet rundt halsen på Roar Strand. Foto: Tom E. Østhuus
TØFFE TAK: Det snakkes fortsatt om den gangen daværende Stabæk-spiller Martin Andresen festet jerngrepet rundt halsen på Roar Strand. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer
image: Da Martin ga Roar kokos