TILBAKE: Luke Shaw spilte sine første minutter for Manchester United i går etter beinbruddet i fjor. Foto: Scanpix
TILBAKE: Luke Shaw spilte sine første minutter for Manchester United i går etter beinbruddet i fjor. Foto: ScanpixVis mer

Da Mourinho startet i United-jobben, ble han overrasket over å se Shaw på treningsfeltet: - Han ofret ferien sin

Luke Shaw ofret sommerferien for å komme tilbake etter beinbruddet han pådro seg i september i fjor. Lørdag var 21-åringen tilbake for Manchester United.

Shaw pådro seg et stygt brudd i mesterligakampen mot PSV 15. september, men lørdag var han tilbake fra start. Shaw spilte én omgang for José Mourinho og co.

– Kan ikke beskrive følelsen av å være tilbake. Tusen takk til all støtten jeg fikk i dag, skrev Shaw på Twitter etter kampen.

– Herlig å være tilbake, la han til i et innlegg senere på dagen, da på et bilde sammen med lagkamerat Juan Mata.

Manager Mourinho forteller at han ble overrasket over hvor langt Shaw var kommet med opptreningen i sommer.

– Da jeg fant ut at Luke var på treningsfeltet, var det en overraskelse for meg, for jeg trodde ikke han var klar til å trene for fullt. Men han har jobbet utrolig godt i sommer. Han ofret ferien sin, forteller Manchester United-manageren.

José Mourinho måtte svare på Giggs spørsmål på sin første pressekonferanse som Manchester United Manager. Video: NTB Scanpix Vis mer

– Han ble hjemme i Manchester og var på treningsfeltet hver eneste dag for å komme tilbake i form. Du mister selvfølgelig noe fysikk og selvtillit, men han jobber hardt.

Will Keane og Andreas Pereira scoret målene for United i treningskampen mot mesterskapsserielaget Wigan.

Stjerner som Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney glimret med sitt fravær, men nyervervelsen Henrikh Mkhitaryan spilte én omgang for Manchester-laget. (©NTB)