Da Neville hørte Arsenal-fans slakte Wenger, kunne han ikke dy seg: - Pinlig å se på

Nå er det full «krig» mellom eksperten og supportere.

REAGERER: Sky Sports-ekspert Gary Neville mener at Arsène Wenger ikke fortjener kritikken som nå hagler mot ham. Foto: Jason Brown/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
REAGERER: Sky Sports-ekspert Gary Neville mener at Arsène Wenger ikke fortjener kritikken som nå hagler mot ham. Foto: Jason Brown/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville var tilstede under London-derbyet mellom Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge i helga.

Da han forlot stadion overhørte han noen Arsenal-fans som snakket med Arsenal fan TV. De var mildt sagt lite fornøyd med at Arsenal hadde tapt to kamper på mindre enn en uke, og tok ut frustrasjonen på manager Arsène Wenger.

- Det var pinlig å se og høre på for å være ærlig, sier Neville om det som ble sagt.

- Jeg så at Chelsea-fans lot dem få høre det, noe som var morsomt, og jeg så Arsenal-fans slakte ham (Wenger) og jeg tenkte for meg selv: «Han fortjener ikke det, det fortjener han ikke i det hele tatt - han har gjort en fantastisk jobb!»

Neville slaktet også en Arsenal-supporter som hadde med seg en plakat med tittelen: «Nok er nok. På tide å gå», med henvisning til Wenger. Neville kalte blant annet supporteren for «en idiot».

Den samme supporteren, som heter Kane Hopps, skal ha sendt et åpent brev til The Sun, hvor han forteller at han er sjokkert over at Neville kalte ham idiot på tv foran millioner av mennesker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer