Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da nyheten kom, gikk alle Minnesota-lagene i lilla

- Hvil i fred, kjære Prince.

LILLA HYLLEST: De store Minnesota-lagene sluttet seg alle til minnemarkeringen for Prince i går kveld. Her fra Facebook-sidene til Twins, Vikings, Timberwolves og Wild.
LILLA HYLLEST: De store Minnesota-lagene sluttet seg alle til minnemarkeringen for Prince i går kveld. Her fra Facebook-sidene til Twins, Vikings, Timberwolves og Wild. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nyheten om Princes død har ført til utallige hyllester fra inn- og utland, og ikke minst i popstjernens hjemstat Minnesota.

SPORTSFAN: Prince var på NBA-kampen mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors i mars. Foto: SCANPIX/EPA/JOHN G. MABANGLO
SPORTSFAN: Prince var på NBA-kampen mellom Oklahoma City Thunder og Golden State Warriors i mars. Foto: SCANPIX/EPA/JOHN G. MABANGLO Vis mer

I går gikk alle Minnesotas store sportslag i lilla for å markere den lokale heltens bortgang. På Facebook fulgte Vikings, Wild, Timberwolves og Twins hverandre i gesten, med minneord for Prince som ledsager.

A legend lost way too soon. #RIPPrince A photo posted by Minnesota Vikings (@vikings) on Apr 21, 2016 at 11:13am PDT

- Som resten av verden er vi i sjokk og sorg over Princes død. Som en av de aller mest innflytelsesrike ikonene innen musikk, var Prince en fantastisk representant for Minnesota, som bidro til å Sette Minneapolis-St. Paul på kartet, skriver Vikings i en uttalelse.

- Han var en fantastisk artist, og et enda bedre menneske. Vi vil for alltid være stolte og takknemlige for at han regnet seg selv som Vikings-fan. Våre tanker og bønner går til familien hans, fortsetter NFL-klubben.

Prince var en stor idrettsfan, og bare for noen uker siden var han på sidelinja på NBA-kamp i Oakland.

Han var heller ingen ueffen basketballspiller selv, et faktum som blant annet er udødeliggjort gjennom en Dave Chappelle-sketsj fra noen år tilbake.

Hele Norges coronakart