Da Ødegaard fikk spørsmål om lønnsryktene, måtte Jostein Flo bryte inn

Sa klart fra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Martin Ødegaard (16) møtte i dag pressen for siste gang før han flytter til Spania for å spille for Real Madrid.

Etter å ha blitt presentert i Madrid torsdag, har supertalentet brukt helga på å være med familie og venner - og selvsagt til å trene.

Takket I dag ønsket han innledningsvis å takke alle som har fått ham dit han er i dag.

- Først og fremst vil jeg bare takke Godset for en fantastisk utdanning. Har vært fantastisk å være en del av klubben og å spille fotball i denne byen. Tusen takk for det, sier 16-åringen.

Ødegaard fikk en rekke spørsmål om tida som kommer. Da han ble spurt om han har gjort seg opp tanker om at han nå blir «fryktelig rik», var svaret:

- Jeg vil ikke kommentere det med penger, det er ikke noe tema for meg. Jeg valgte det som var best sportslig, sa Ødegaard.

Men da en journalist ikke ga seg, og stilte nok en spørsmål om at ryktene om en ellevill lønn i Real Madrid stemmer, tok sportssjef Jostein Flo — som inntil da hadde latt Ødegaard svare selv — ordet.

- Det er en privatsak, han er ikke opptatt av det, sa den tidligere landslagshelten bestemt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.