Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Ødegaard fikk spørsmål om lønnsryktene, måtte Jostein Flo bryte inn

Sa klart fra.

DRAMMEN (Dagbladet): Martin Ødegaard (16) møtte i dag pressen for siste gang før han flytter til Spania for å spille for Real Madrid.

Etter å ha blitt presentert i Madrid torsdag, har supertalentet brukt helga på å være med familie og venner - og selvsagt til å trene.

Takket I dag ønsket han innledningsvis å takke alle som har fått ham dit han er i dag.

- Først og fremst vil jeg bare takke Godset for en fantastisk utdanning. Har vært fantastisk å være en del av klubben og å spille fotball i denne byen. Tusen takk for det, sier 16-åringen.

Ødegaard fikk en rekke spørsmål om tida som kommer. Da han ble spurt om han har gjort seg opp tanker om at han nå blir «fryktelig rik», var svaret:

- Jeg vil ikke kommentere det med penger, det er ikke noe tema for meg. Jeg valgte det som var best sportslig, sa Ødegaard.

Men da en journalist ikke ga seg, og stilte nok en spørsmål om at ryktene om en ellevill lønn i Real Madrid stemmer, tok sportssjef Jostein Flo — som inntil da hadde latt Ødegaard svare selv — ordet.

- Det er en privatsak, han er ikke opptatt av det, sa den tidligere landslagshelten bestemt.

Når? Ødegaard fikk også spørsmål om når han bestemte seg for Real Madrid.

- Akkurat når jeg bestemte meg vil jeg ikke gå inn på. Det var en prosess, hvor jeg besøkte litt klubber og så ble det en beslutning etter det.

- Hva vet du om nivået på Castilla?

- Jeg har ikke sett noen kamper, men det er høyt nivå med mange gode spillere og en fantastisk trener. Det blir helt sikkert veldig bra.

- Hvordan ser de neste dagene og ukene ut?

- Jeg flytter i løpet av uka, og så skal jeg trene med dem når jeg er på plass. Etter det tar jeg ting litt som de kommer, sier han til Dagbladet.

- Kommer du til å savne Godset og Drammen?

- Selvfølgelig kommer jeg til å savne Godset, Drammen og Tippeligaen. Det har vært en helt fantastisk tid med klubben.

Snakker du spansk?

- Jeg hadde det på ungsomskolen så jeg kan litt.