Da overskrifter om forbud mot alkohol tok av, ristet Brann-treneren på hodet

Nå handler det om cupen.

BRANN-TRENER:  Lars Arne Nilsen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BRANN-TRENER: Lars Arne Nilsen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Brann - Sarpsborg 08, fjerde runde i cupen, klokka 20.00

Branns nye trener, Lars Arne Nilsen, forsøker å bygge toppidrettskultur i klubben. Noe har kommet skjevt ut i pressen. Men Nilsen var forberedt på trykket i Bergen.

- Jeg kjenner det bergenske lynnet. Du må like at det koker, sier 51-åringen, som overtok etter Rikard Norling i slutten av mai.

Fasiten så langt er to seire og ett tap i Obosligaen. I tillegg har klubben avansert til fjerde runde i cupen. Fra klokka 20.00 spiller Brann mot Sarpsborg 08 på Brann Stadion.

- Det er litt deilig å spille en sånn kamp. Vi er i en fase der vi skal henge med i Obosligaen. Å spille cup er mindre press, og vi kan slippe oss løs. Vi tar kampen alvorlig, men serien er viktigst, sier Nilsen.

Store ryggsekker Han har ei fortid i Hødd, og er engasjert som midlertidig trener ut sesongen. Supporterne forlanger at klubben rykker opp i Tippeligaen.

Men det er lettere sagt enn gjort. Per dags dato ligger Brann på 6. plass, 12 poeng bak serieleder Sogndal. Kvalikplass er likevel innenfor rekkevidde.

- Da jeg kom inn i garderoben første gang, ble jeg møtt av lav selvtillit. Spillerne hadde på seg store ryggsekker. Jeg lurte på om det lå mentalt, forteller Nilsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.