Premier League:

Da Payet hånet Watford slik, reagerte spillerne: - Du kan ikke tillate andre å gjøre slik mot deg

Troy Deeney sier Watford fikk fornyet motivasjon av stuntet.

RABONA: Dimitri Payet vartet op med en sylfrekk assist da han sendte ballen med høyrefoten plassert bak den venstre. Foto: NTB Scanpix
RABONA: Dimitri Payet vartet op med en sylfrekk assist da han sendte ballen med høyrefoten plassert bak den venstre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var en merkelig kamp som utspilte seg mellom West Ham og Watford i helga.

West ham spilte tidvis glitrende fotball og ledet 2-0 etter en snau halvtime, og London-laget så ut til å gå mot en enkel seier. I stedet scoret Watford fire ganger og tok med seg alle poengene hjem.

Nå avslører Watford-spiss Troy Deeney hva som fikk spillerne til å våkne.

Dimitri Payet startet sin første kamp i ligaen denne sesongen etter en lang sommer med EM for Frankrike. På stillingen 1-0 til West Ham var han i det lekne humøret, og slo en såkalt rabona-assist til lagkamerat Michail Antonio.

Et veldig ydmykende øyeblikk for motstanderlaget.

- Som spiller følte jeg at han forsøkte å håne oss litt, sier Deeney til BBC Radio 5, gjengitt av Daily Mail.

- Du kan sette pris på god teknikk og det var fantastisk teknikk i forkant av den andre scoringen, men som profesjonell kan du ikke tillate andre å gjøre slik mot deg. Du ser slike ting på fotballsletta mellom seks og sjuåringer, og vi er voksne menn, sier Deeney videre.

Scoringen fikk Watford-spillerne til å reagere, på en positiv måte. Etterpå slo de nådeløst tilbake, noe Payet kan angre på nå.

- Vi sa noen tøffe ting til hverandre og alle ønsket å slå tilbake etter det, sier Deeney, som var sikker på at laget skulle vinne da de gikk til pause med 2-2.

Han scoret blant annet 2-2 målet på overtid i første omgang.

I andre omgang scoret bortelaget ytterligere to mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer