SNAKKET OM SKADEN: Mens Kyrie Irving snakket om sin kneskade, som gjør at han mister resten av NBA-finalen, var de fleste andre opptatt av tatoveringen hans. Foto: Cliff Hawkins / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SNAKKET OM SKADEN: Mens Kyrie Irving snakket om sin kneskade, som gjør at han mister resten av NBA-finalen, var de fleste andre opptatt av tatoveringen hans. Foto: Cliff Hawkins / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Da pressekonferansen var over var det ingen som snakket om noe annet enn basketballstjernas tatovering

- Jeg klarte ikke å slutte å se på håndleddet hans.

(Dagbladet): Cleveland Cavaliers point guard Kyrie Irving må finne seg i å se lagkameratene fra sidelinjen under NBA-finalen.

23-åringen måtte ut med en kneskade på overtid i den første finalekampen mot Golden State Warriors - og har i de to andre finalekampene sett Matthew Dellavedova stråle i hans fravær.

Friends-tatovering I går møtte Irving pressen for å snakke om skaden og den fjerde finalekampen, som spilles natt til fredag norsk tid.

Men da pressekonferansen var over var det knapt noen som snakket om Irvings skade. Det alle diskuterte, særlig på sosiale medier, var en av 23-åringens tatoveringer.

For som GQs Jack Moore så observant påpekte på Twitter , så har Kyrie Irving tatovert logoen til 90-tallets store TV-serie - Friends.

- Jeg antar at om man elsker Ross og Rachel, så elsker man virkelig Ross og Rachel, skrev GQs journalist på Twitter - og la ved et forstørret bilde av basketballspillerens tatovering.

- Det var stor stas å se Kyrie Irving på podiet i går, hvor han snakket om skaden. Men jeg var ufokusert mens han snakket. For jeg klarte ikke å slutte å se på håndleddet hans, skriver Jack Moore - som selvfølgelig så seg nødt til å skrive en sak på GQs nettsider om tatoveringen.

Dekker den til under kamp Avsløringen om den noe spesielle tatoveringen ble plukket opp hos de aller fleste amerikanske medier - og en rekke store internasjonale medier. Basketballstjernen har en rekke tatoveringer, deriblant morens navn tatovert over hjertet. Hun gikk bort da Irving var bare fire år gammel.

Grunnen til at 23-åringens Friends-tatovering ikke er observert tidligere, er at han alltid spiller med et erme som dekker hans venstre arm.

Irving ble født i 1992, mens Friends ble sendt fra 1994 til 2004. Hovedpersonen selv har tydeligvis fått med seg oppmerksomheten tatoveringen hans har fått, og la derfor ut Jack Moores bilde på Instagram i natt.

Og der forklarer han tatoveringen - som neppe vil overraske deg.

- Hva skal jeg si, hehe. Jeg er fan av TV-programmet, skriver Irving til bildet av sin egen venstrearm.

Cleveland Cavaliers leder så langt 2-1 over Golden State Warriors etter tre kamper i best av sju-serien.